A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Csákváron folytatódik a bajnokság

A KTE HUFBAU a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában az Aqvital FC Csákvár vendége lesz 17 órás kezdéssel. Szabó István az friss érkezőkre már számíthat, eltiltások és sérülések azonban biztosan szűkítik az utazó keretet.

A Csákvárról viszonylag sok személyes tapasztalata lehet a szakmai stábnak és a játékosoknak, hiszen két alkalommal is összecsaptak már a felek ebben a bajnoki szezonban. A bajnokságban 2-0-os KTE siker született a Széktói Stadionban, majd az egyik válogatott szünetet kihasználva, felkészülési meccsen is 3-1-es lila-fehér siker született Csákváron. Tavasszal minden meccsen kettőzött erővel hajthatnak a csákváriak, hiszen a 16. helyen állva a kiesés ellen küzdenek, most két vereség után igyekeznek javítani, a múlt héten Siófokon kaptak ki 2-0-ra.

Szabó István már számíthat a friss igazolásokra, így Szökrönyös Dánielre, Paudits Patrikra és Lipcsei Ádámra is vasárnap, azonban biztosan lesznek hiányzók is. Bartha László továbbra is sérült, míg Szalai Gábor a DVTK elleni kiállítása miatt pihen, Buna Gábor pedig begyűjtötte ötödik sárga lapját.

Mónos Tamás, a Csákvár vezetőedzője: – Sokkal bátrabb játékot kell nyújtanunk vasárnap, ha azt akarjuk, hogy legyen esélyünk a Kecskemét ellen, mint tettük azt legutóbb Siófokon. Szervezett, masszív gárda lesz az ellenfelünk, mely villámgyorsan megy át védekezésből támadásba, azaz különösen fontos, hogy hol tudunk labdát szerezni. Sajnos leggólveszélyesebb játékosunkra, Takács Tamásra még nem számíthatok, a Siófokon közvetlenül a meccs előtt megsérült és ezért hiányzó Tamás Nándor viszont szerencsére már rendben van. Bravúrra készülünk, itthon akarjuk tartani a három pontot.  

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Egy jó csapatról van szó, melynek kitűnő edzője is van. Tele vannak jelenlegi és korábbi akadémistákkal, akik mellett megfelelő arányban kapnak szerepet a rutinosabb futballisták. Egy tervszerű munka zajlik Csákváron. Ahogy mi ismerjük őket, úgy legalább annyira ők is minket. Kis túlzással végre egy teljes hetet tudtunk rendes mederben végig dolgozni, így talán több meglepetéssel tudunk szolgálni. Van sérültünk, vannak eltiltottjaink, de kifogásokat most sem fogok keresni. Elég erős a keretünk ahhoz, hogy akik eddig esetleg kevesebbet játszottak, azok most megmutathassák magukat. Bizakodó vagyok a heti munka alapján, nagyon remélem, hogy ponttal vagy pontokkal tudunk hazatérni Csákvárról.

Szurkolói információk

A vendég belépők egységesen 1000 forintba kerülnek a csákvári pályán a hazai és a vendég drukkereknek is. A vendég szektorhoz külön bejárat vezet a Damjanich és a Vöröskapu utca sarkától a parkon át. Ez a szektor a pálya északi részén található a kapu mögött, kapacitása: 200 fő.

A pálya pontos címe: 8083 Csákvár, Vöröskapu utca 14. (Tersztyánszky Ödön Sportközpont)

A mérkőzésről azok sem maradnak le, akik nem tudnak útra kelni, a csákvári klub Youtube-csatornáján közvetíti a meccset.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók