A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Csatár érkezett az átigazolási időszak végén

A KTE HUFBAU az átigazolási időszak utolsó napján is igazolt, Puskás Zoltán súlyos sérülése miatt ugyanis feltétlen szükség volt a támadósor további megerősítésére. Tóth Dániel személyében az NBII-ből igazoltunk csatárt, a 25 esztendős játékos Békéscsabáról érkezik hozzánk másfél évre kölcsönbe.

Tóth Dániel Orosházán ismerkedett meg a játék alapjaival, majd nagyon gyorsan Békéscsabára igazolt, ahol aztán gólerős teljesítménnyel járta végig az utánpótlás korosztályokat. 2011 nyarán visszatért Orosházára, ahol az NBII-ben is bemutatkozhatott, második szezonjában 12 gólt jegyzett. A 2013/2014-es kiírásban Balmazújvárosban és Kozármislenyben játszott, ezalatt újabb 6 gólig jutott. Egy szolnoki, majd egy újabb kozármislenyi kitérő után, 2016 februárjában tért vissza Békéscsabára. Az Előrénél főleg a padról szállt be, de így is fontos gólokat szerzett, a legfontosabbat talán ebben a szezonban, hiszen a Magyar Kupából az ő góljával ejtette ki a Ferencvárost a Békéscsaba.  

Tóth Dániel szerdán még kezdő volt a Puskás Akadémia elleni kupameccsen, csütörtökön azonban már mindenben megállapodtunk vele, illetve klubjával a folytatásról. Új támadónknak nem sok ideje volt gondolkodni a váltáson, hiszen szorított a határidő is, de örül a kecskeméti lehetőségnek:

„Őszintén szólva nagyon örültem a KTE megkeresésének. Békéscsabán nagyon nehéz helyzetben voltam, vélhetően kevés lehetőséghez jutottam volna tavasszal. Az elején egy kicsit gondolkodtam a váltáson, de utána nem volt kérdés, mert szerettem volna minél többet játszani, reményeim szerint erre itt lesz lehetőségem. Károly Bálintnál is érdeklődtem, mielőtt aláírtam volna, nagyon jó kapcsolatban voltunk Békéscsabán, ez is segítette a döntésemet, mert pozitívan beszélt a klubról. A célom az elsősorban, hogy segítsem a csapatot játékommal" - mondta utolsó téli érkezőnk. 

A KTE HUFBAU kerete ezzel véglegessé vált tavaszra. 

Tóth Dániel gólja a Ferencváros ellen (0:28-tól):

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók