A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Csütörtök este sorsolnak a MOL Magyar Kupában

Ma este 19:30-kor a Kazincbarcika – DVTK mérkőzéssel folytatódik a sorozat 4. fordulója, melyet az M4 Sport élőben közvetít, utána veszi kezdetét az 5. forduló sorsolása. A műsor során várhatóan az NBI-es csapatok meccseinek összefoglalói is megtekinthetőek lesznek, ahogy eddig is.

Az egészen biztos, hogy nem lesz teljes még a mezőny a mai sorsoláson, hiszen a BVSC – MOL Fehérvár FC és a III. Kerület - Paks összecsapást is november 3-án rendezik. Ettől függetlenül azért egyre inkább kirajzolódik, hogy kik alkothatják a legjobb 16 mezőnyét, akik majd az 5. körben találkozhatnak.

A további lebonyolítás kapcsán tudni kell, hogy a MOL Magyar Kupában végig egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, tehát döntetlen esetén 2x15 perc hosszabbítás, adott esetben büntetők jöhetnek. A pályaválasztó minden esetben az alacsonyabb osztályban szereplő klub, azonos osztály esetén az, aki korábban kevesebbszer játszott hazai pályán. Amennyiben így sem tudnak dönteni, akkor a sorsolás során előbb kihúzott csapat a házigazda.

A következő kupameccsre elég sokat kell most várni, ugyanis ősszel már nem rendeznek több fordulót. A sorozat következő hivatalos játéknapja 2022. február 9. (szerda).

A legjobb 16:

NBI: FTC, Kisvárda, Gyirmót, Újpest FC, Bp. Honvéd

NBII: Vasas, Békéscsaba, Győr, KTE HUFBAU, Szeged, Csákvár

NBIII: Nagykanizsa, Cegléd

Később rendezik:

Kazincbarcika (NBIII) – DVTK (NBII) – 10.28.

BVSC (NBIII) – MOL Fehérvár FC (NBI) – 11.03.

III. Kerület (NBII) – Paks (NBI) – 11.03.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók