A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Csütörtökön sorsolnak a Magyar Kupában

A 2020/21-es szezontól öt éven keresztül a MOL lesz névadóként szponzora a sorozatnak, melynek első országos fordulója szeptember 19-én és 20-án kerül megrendezésre, szokás szerint 128 csapat részvételével, 64 párosításban.

Az első főtáblás forduló párosításainak sorsolására 2020. szeptember 10-én, 19:00-tól a Puskás Arénában kerül sor, mely eseményt az M4 Sport élőben közvetíti. Ezen az ünnepélyes eseményen mutatkoznak be a MOL Magyar Kupa új arculati elemei is, amelyekkel a szurkolók az ország minden részén találkozni fognak. Újdonság lesz, hogy a mérkőzések előtt felcsendül az új Magyar Kupa-himnusz, az interneten pedig egy, csak a kupával foglalkozó honlapról értesülhetnek majd a legfrissebb hírekről, érdekességekről. A szezon két legjobb csapata végül 2021 tavaszán méri össze erejét a MOL Magyar Kupáért az ország legnagyobb stadionjában, és a hagyományokhoz híven a kupagyőztes képviselheti hazánkat az Európa-ligában.

A sorsolás során az NBI-es és NBII-es csapatokat kiemelik, elsőként ez a 32 csapat kap majd ellenfelet az NBIII-as és megyei klubok közül. Minden párosításban az alacsonyabb osztályban szereplő klub lesz a pályaválasztó, azonos osztály esetén az dönt, kit húztak ki elsőként. A továbbjutásról egy mérkőzés dönt.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók