A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Dabason zárja az évet a tartalékcsapat

Véget érnek erre a naptári évre az NB III. dél-keleti csoport küzdelmei, a 17. fordulóban tartalékcsapatunk Dabasra látogat. Jó formában lévő ellenféllel találkozik Virágh Ferenc együttese, ennek ellenére szeretnének még jó eredményt elérni búcsúzásként.

A Dabas a tavalyi nehezebb idény után ebben a bajnokságban remekel, a Pest vármegyei gárda 25 egységet gyűjtve a 6. helyről várja a találkozót, biztonságos távolságra az alsóháztól. Bár utóbbi négy meccséből csak egyet nyert meg a vendéglátó, legyőzni is csak egyszer tudták, hazai pályán pedig biztosan sikerrel szeretne búcsúzni az esztendőtől. Virágh Ferenc együttese négy tétmeccs után talált újra legyőzőre, amit különösen azért sajnálhatnak a fiatalok, mert a Honvéd ellen számtalan helyzetük volt, ezek azonban kihasználatlanul maradtak. Azzal a három ponttal egészen biztosan „vonal felett” állhatott volna csapatunk, s bár erre még van esély, ahhoz Dabason bravúr kell. A két együttes idén már találkozott, akkor a Dabas 3-1-re nyert a Műkertvárosi Sportcentrumban.

Virágh Ferenc, a KTE II. vezetőedzője: – A két utolsó mérkőzésen elérhettük volna, hogy a vonal felett töltsük a telet, ám ezt a lehetőséget elszalasztottuk. Az év utolsó mérkőzésén egy remek Dabas ellen talán ez még sikerülhet, de ehhez nagy bravúr kellene. Nehéz lesz számunkra a mérkőzés, de mindent megteszünk, hogy elérjük a célunkat.

A mérkőzés vasárnap 13 órakor kezdődik a dabasi Wellis Sportparkban.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók