A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Dallamok az öltözőből: Jakab Dávid kedvenc meccs előtti zenéi

Új sorozatunkban kis betekintést nyerhetünk abba, hogyan hozzák magukat minél inkább hangulatba egy-egy bajnoki előtt játékosaink. Elsőként „Jaksit”, azaz Jakab Dávidot kértük meg arra, hogy szedje össze öt kedvenc számát, amivel felpörgeti magát az öltözőben.

„Számomra a zene elengedhetetlen, nagyon szeretek zenét hallgatva kikapcsolódni, ez meccsnapon hatványozottan igaz, elmaradhatatlan” – mondta Jaksi a zenével való kapcsolatáról. „Az öltözőben egész héten abszolút vegyes, hogy milyen stílust hallgatunk, de meccsnapon természetesen a pörgős dalok kerülnek előtérbe, hogy még jobban felspanoljuk magunkat.”

Jaksi kicsit eltér azért ettől, ha felkerül a fülhallgató, akkor szívesen pörgeti 2Pac, azaz a legendás amerikai rapper, Tupac Shakur dalait. Meccs előtt azért a közös nevező a fontos, aminek eltalálása nem kis felelősség a mindenkori alkalmi DJ-től.

„És egy kicsit máshogy hangolok, leginkább 2Pac-et hallgatok. Ennek oka, hogy engem megnyugtat, elgondolkodtat, illetve kifejezetten jól tudok tőle koncentrálni. A meccs előtt persze olyan zenéket kell pörgetni, ami mindenki tetszik, ez nem kis felelősség, de szerintem mindig jól sikerült választani” – mondta játékosunk, aki ezt követően kiválasztotta nekünk azt az öt számot, amit ő mindig meghallgat meccsnapokon.

Jakab Dávid kedvenc meccsnapi számai:

1. 2Pac – „Changes”

2. XXXTENTACION & Lil Pump ft. Maluma & Swae Lee - "Arms Around You"

3. Serhat Durmus – „Hislerim” (ft. Zerrin)

4. Delawou – „Dangerous” (ft. Donell Lewis)

5. Zareh Kan & MNMLBROS – „Hello”

Youtube lejátszási lista klipekkel ide kattitnva érhető el!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók