A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Derbit is rendeznek a tavaszi nyitányon

Vasárnap folytatódik az NBIII-as bajnokság, a KTE HUFBAU a Paks vendége lesz 11:00-ás kezdéssel. Fontos lenne győzelemmel kezdeni, hiszen a riválisok papírforma alapján verhető ellenfelekkel találkoznak.

Pakson kezd a KTE

A téli holtszezon persze játékosmozgással is jár, amit az nb3foci.hu igyekezett folyamatosan követni is. Ennek alapján az látszik, hogy a legtöbb klubnál minimális változások voltak, egyesek szűkítették a keretüket, mások két-három helyen cseréltek gyakorlatilag játékosokat. Ebbe a sormintába mi is beleillünk, hiszen két távozóra három érkező jutott. Riválisainknál sem volt nagy mozgás, a Dabasnál két távozóra két érkező jutott, míg az Iváncsa három játékost engedett el, egyet igazolt. A szintén dobogós Ferencváros kerete adott, továbbra is főleg az utánpótlásból meríthetnek.

A legérdekesebb átalakuláson a Taksony esett át, melynek gyakorlatilag teljes kerete és szakmai stábja is átigazolt a megye I-es Dunaharasztiba. Ez egyben azt is jelenti, hogy a góllövőlistát vezető Simon Attila biztosan 13 gólos marad a közép csoportban.  Ahogy minden szezon kezdete, úgy a mostani is okozhat meglepetéseket, néhány csapat sötét lónak számíthat, az új erőviszonyokat néhány forduló után mérhetjük le.

A 22. forduló többek közt egy "mini derbivel" indul el Újpesten, a Dabas a Körösladányt, az Iváncsa a HFC-t fogadja. 

A 22. forduló programja:

Újpest II. – FTC II.

Honvéd II. – Vác

Paks II. – KTE HUFBAU

Majos – Kozármisleny

Monor – Taksony

Dabas – Körösladány

Dunaújváros – Dabas-Gyón

Szeged – ESMTK

RKSK – Szekszárd

Iváncsa – Hódmezővásárhely

Az NBI-es tartalékok pályáin 11:00-kor, a többi mérkőzésen 14:00-kor indul útjára a labda. Minden találkozó zárt kapus.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók