A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Domján Attila reálisnak érzi az eredményt, Gombos Zsoltban maradt hiányérzet

A KTE HUFBAU 1-1-es döntetlent játszott a bajnokság 19. fordulójában Iváncsán. A találkozó után a vezetőedzőket kértük fel egy értékelésre.

Domján Attila (Iváncsa KSE):

„Brusztolós meccs volt, inkább a harcosság jellemezte, mint a szép játék. Két azonos képességű csapat, gyakorlatilag kioltotta egymás játékát. A Kecskemét jól felkészült belőlünk, a jobb oldalunkat nagyon lezárták a két balhátvéddel. Az eredményt reálisnak érzem, alapvetően egyik csak sem tudott dominálni. 1-0-nál nyíltabban játszottunk, ott a Kecskemét el is dönthette volna a találkozót, de olyan energiákat mozgósítottunk az egyenlítésért, amivel rászolgáltunk szerintem a döntetlenre."

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU):

„Nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk megszerezni a három pontot. Összességében fegyelmezettek, egységesek voltunk, akadtak átlag feletti teljesítmények, amik ilyen meccsen feltétlen kellenek, de átlag alattiak is, amiről majd szintén beszélnünk kell. Lehetett sejteni, hogy kevés gólos meccs lesz, mindkét csapat megszervezte a védekezését. Megszereztük a vezetést, ami után az ellenfelünknek jönni kellett, kinyíltak, ekkor voltak nagyobb lehetőségeink is, amiket azonban kihagytunk. Ez megbosszulta magát, egy ártalmatlannak tűnő szituációból gólt kaptunk. Dicséretes, hogy a játékosok nem akarták beérni a döntetlennel, a végén is mindent megtettünk a győzelemért, de sajnos már nem tudtuk kiharcolni. Jó csapat az Iváncsa, jó játékosok alkotják, tehát az az eredmény nem olyan rossz, maradt bennünk hiányérzet, mert nyerhettünk volna. Sok sikert kívánok az Iváncsának!”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók