A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Döntetlen a Kozármislennyel

A dobogós Kozármislenyt fogadta vasárnap a Széktói Stadionban a Kecskeméti TE. A fordulatos találkozón akár mindkét csapat megszerezhette volna a három pontot, ennek tükrében igazságosnak mondható eredmény született.

Rögtön kecskeméti helyzettel indult a meccs, egy jó szabadrúgás figura zárásaként Farkas lőhetett kapura, de Molnár fölé piszkálta próbálkozását. Erre szinte azonnal válaszolhattak volna a vendégek, ám szerencsére kimaradt ziccerük. Az első 20 perc inkább a Mislenyé volt, a 15. percben meg is szerezték a vezetést, amikor Kiss elé került a labda a tizenhatoson belül, lövése utat is talált a kapuba (0-1). A 21. percben aztán Mészáros is kellett ahhoz, hogy ne legyen nagyobb a különbség, de fokozatosan kezdtük mi is megtalálni a játék ritmusát. Szűk félóra elteltével egy vendég védőről majdnem a kapuba pattant a labda, de a szöglet után egalizáltunk is, Zámbori első beadását még kivágták, de ismétlése után Zámbó tudott a kapuba fejelni (1-1). A gól feldobta a csapatot, és a népes kecskeméti publikum is egyre inkább támadásba hajszolta a lila-fehér játékosokat, Zámbori távoli lövését majdnem be is védte Molnár, de a felsőléc megmentette.

Fordulás után előbb Wittrédi lőtt fölé, majd Markó bombáját hatalmas bravúrral tolta ki a bal felsőből Molnár. A találkozó igen hullámzóvá vált, mindkét csapat előtt adódtak kisebb lehetőségek, senki sem akart megelégedni a döntetlennel. Az 57. percben Selyem kapott jó labdát balról, de már nem tudta jól kapura húzni a labdát. A pontrúgásaink végig veszélyesek voltak, de a Kozármisleny ezeket rendre tisztázni tudta, kontrából pedig előttük is adódott sansz. A 70. percben újra a vendég kapus mutatott be bravúrokat, előbb Szabó lövését tolta ki, majd Balog ismétlését is hárítani tudta, míg a másik oldalon Beke lövése halt el Mészáros kezei közt. Az utolsó 10 percre gyakorlatilag szétszakadt a pálya, Beke újabb próbálkozását védte ekkor Mészáros, újabb gól pedig már nem született a lefújásig.

Kecskeméti TE – Kozármisleny FC 1-1 (1-1)

NBIII. közép csoport 6. forduló, Széktói Stadion

KTE: Mészáros - Bagó, Urbán, Farkas, Zámbori - Zámbó – Selyem (Tóth R. 83.), Markó, Nádudvari (Takács 70.), Szabó D. - Balog.

KFC: Molnár - Fekete, Rácz, Tóth M., Wittrédi (Tóth M. 78.), Márkvárt P. (Grabarics 56.), Beke, Kiss, Kocsis, Racskó, Fiáth (Nichenko 46.).

Gól: Zámbó (30.) ill. Kiss (15.)

Szabó Tibor (KTE): Ha reálisan akarunk értékelni, akkor igazságos döntetlen született, kis szerencsével megnyerhettük volna a mérkőzést. A meccs összegészét tekintve ebben most ennyi volt. A Misleny egy jó minőséget képviselő csapat, láthattuk, hogy labdaszerzés után milyen gyorsan tudtak átmenni támadásba. A Dunaújváros is egy masszív, több éve NBIII-ban szereplő együttes, úgyhogy ott sem lesz könnyű dolgunk.

Németh Zsolt (KFC): Igazságos döntetlen született, bár az első 20-25 percben eldönthettük volna a meccset, mert megszereztük a vezetést és még a kecskeméti kapus mutatott be ezt követően bravúrt. A semmiből kaptunk egy gólt, a pontrúgást már hárítottuk, az ismétlésből talált be a Kecskemét. Utána kicsit elfogytunk fejben, az ellenfél ránk erőltette akaratát. A második félidőben kialakult egy adok-kapok, amiből mindkét csapat eldönthette volna a találkozót, mert a lehetőségek megvoltak. Küzdelmes félidő volt, rengeteg párharccal, az eredmény így igazságos.

A KTE a 7. helyről várja a folytatást, szeptember 16-án (vasárnap) a Dunaújváros vendégei leszünk 18:00-kor. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók