A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Dr. Filus Andor: Nagyon vártuk már ezt

Ahogy arról kedden már honlapunkon is beszámoltunk, mindent rendben találtak az illetékes hatóságok a Széktói Stadion bejárása során, így újra megnyithatjuk az Újpest ellen a „napos” oldali lelátót. Klubunk ügyvezetője, dr. Filus Andor a Gong FM megkeresésére reagált a hírre.

– Nyáron nagyon rövid idő állt rendelkezésre ahhoz, hogy a minimum feltételeket teljesítsük legalább az „A” lelátón. Sem a gazdasági helyzet nem engedte, sem energiánk nem maradt akkor már arra, hogy a városi oldalt is elkezdjük. Ősszel folyamatosan próbáltunk egyeztetni az MLSZ illetékeseivel, a várossal és polgármester asszonnyal, hogy megoldást találjunk erre a helyzetre. Többszöri bejárás után itt is megjelölték a minimum elvárásokat, ez magába foglalta a betonszerkezet javítását, a mosdók és a büfé teljes felújítását, illetve a beléptető- és kamerarendszert, valamint az internetes jegyértékesítési rendszert. Januárban a szövetséggel sikerült megtalálnunk a forrást, így nyílt erre végül lehetőség. Akkor még az volt a terv, hogy március 12-én, a Vasas ellen nyithatjuk meg a városi oldalt, de szerencsésen alakult minden, a kollégák hatalmas erőfeszítéseket tettek a munkálatok során. Kedden a rendőrség, a katasztrófavédelem, az ÁNTSZ és a szövetség társaságában bejártuk a létesítményt, és nagy örömünkre mindent rendben találtak, így a vasárnapi lila derbin már több nézőt fogadhatunk. Nagyon vártuk már ezt, mert érezhetően van igény a futballra Kecskeméten. Mindent megteszünk, hogy ezután is megtöltsük a stadiont, a csapat megérdemli, meccsről meccsre mindent megtesznek a pályán – mondta dr. Filus Andor.

Ügyvezetőnk hozzátette, a jó hazai formát szeretnék folytatni, de az Újpest ellen sem lesz könnyű pontokat szerezni.

– Szeretnénk folytatni a veretlenségi sorozatunkat. A 12 csapatos bajnokságban minden meccs nagyon nehéz, bárki képes jó teljesítményre. Az Újpest ellen is ugyanúgy készülünk, véleményem szerint ellenfelünk jobb erőt képvisel annál, ahol jelenleg áll, de természetesen nagyon szeretnénk itthon tartani a pontokat. A helyezés helyett én továbbra is a pontszámot figyelem, ha megvan az, amit elterveztünk a szezon előtt, akkor lehet új célokat kitűzni – tette hozzá ügyvezetőnk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók