A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Egy éve bevehetetlen vár a Széktói Stadion

Nagy téttel bírt az Újpest elleni bajnoki mérkőzés több szempontból is, hiszen a pontok gyűjtögetése mellett ezúttal egy sorozat folytatása is motiválhatta játékosainkat. Tóth Barna a 95. percben végül 2-2-es döntetlenre mentette a lila derbit, így most már elmondhatjuk, immáron egy éve nem kapott ki csapatunk hazai pályán.

A Széktói Stadion hosszú ideje bevehetetlen már, hiszen utoljára még az NB II-ben a Vasas tudott nyerni Kecskeméten 2022. február 28-án 1-0-ra. Ezt a vereséget sokáig egyáltalán nem követte újabb, hiszen a Merkantil Bank Ligában a hátralévő 13 körben veretlenek maradtunk, majd az NB I-ben végül a 6. fordulóban Fehérváron kaptunk ki. Ez egyben azt is jelentette, hogy összesen 18 veretlen tétmeccs után kapott ki újra Szabó István együttese.

A hazai sorozat azonban azóta is tart, ez összesen 17 veretlen találkozót jelent a Széktói Stadionban, ebből 10 győzelem mellett 7 alkalommal játszottunk döntetlent. Az NB II-ben 5 győzelem és 1 döntetlent, míg az NB I-ben szintén 5 siker mellett 6 alkalommal osztoztunk meg a pontokon.

Legközelebbi hazai meccsünkön éppen az a csapat érkezik a Széktói Stadionba, mely utoljára nyerni tudott itt, így nagy szükség lesz szurkolóink buzdítására, hogy tovább vigyük a szériát. Március 12-én (vasárnap) 14:05-kor a Vasast fogadjuk.  

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók