A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Egy hétig még edzésben marad a csapat

A bajnokságnak ugyan vége, de ezen a héten még lesz programja csapatunknak, ugyanis szerdán 17:00-kor pályaavató barátságos mérkőzést játszunk Akasztón.

A keret hétfőtől edzésben lesz a programnak megfelelően, majd a mérkőzést követően még néhány vizsgálat és mérés vár a pihenő előtt a játékosokra megérdemelt szabadságuk előtt. Az őszi szezont hivatalosan november 18-án egy vacsorával fogja lezárni NB I-es gárdánk. A keret december közepén kezdi meg újra a közös munkát, addig egyénileg kiadott program alapján tartják majd magukat formában a játékosok. A bajnokság január utolsó hétvégéjén folytatódik hazai pályán a MOL Fehérvár FC ellen, a pontos menetrendet később fogja elkészíteni az MLSZ. 

Az utánpótlásban még további mérkőzések várnak csapatainkra, illetve az NB III-as gárda számára is december elejéig tart az őszi szezon, így a munka természetesen nem áll le teljesen klubunknál. A karácsonyra tekintettel decemberben még ajándéktárgy és bérletárusítás is lesz néhány később meghirdetett időpontban, ezekről később adunk majd tájékoztatást, ahogy a felkészülés pontos programjáról is. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók