A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Egy pontrúgással vitték el a pontokat a vendégek

A KTE HUFBAU a bajnokság 10. fordulójában a Dunaújvárost fogadta a Széktói Stadionban. A kiegyenlített, kevés helyzetet hozó összecsapást egyetlen pontrúgás döntötte el, amit csakúgy mint az előző körben, most is a vendégek használtak ki.

Zoran Kunticsnak nem volt egyszerű dolga, hiszen több játékosát is nélkülöznie kellett, ami elsősorban a támadószekciót érintette. Ennek ellenére az első félórában meddő fölényben futballoztunk, beadásokkal és bedobásokkal igyekeztük feltörni a jól szervezett vendégeket. A meccs első kapura lövése Hegedűs nevéhez volt köthető, aki a 29. percben jól húzott befelé jobbról, de ballal a rövid mellé lőtt. A 31. percben a vendégek is próbálkoztak, egy szabadrúgás után Kis csúsztatott, de Mészáros védett. A 35. percben elkerülhető szöglethez jutottak a vendégek, a beadásnál aztán nem figyeltünk Csendesre, aki berobbanva a kapu bal oldalába bólintott (0-1). Az első félidőben már csak egy kényszerű cserét jegyezhettünk fel, Nánási nem tudta folytatni a játékot.

Fordulás után igyekeztünk dominálni, a 48. percben Szalai szabadrúgása vágódott fölé a sorfalról, majd Hegedűs próbálkozott 16-ról, de ez mellé szállt. A második félidőben gyakorlatilag csak a küzdelem dominált, a Dunaújváros semmit sem kockáztatott, visszaálltak kontrázni, mi ezen nem találtuk a fogást. A 78. percben Busa került helyzetbe egy ellentámadás végén, de Urbán a gólvonalról kivágta lövését, majd pár perccel a lefújás előtt Kovács cifrázta túl ziccerét. A hosszabbításban már csak Hegedűs kísérletezett távolról, de ez is mellé pattogott, így a vendégek elvitték a pontokat.

KTE HUFBAU – Dunaújváros 0-1 (0-1)

NBIII. közép csoport, 10. forduló

KTE: Mészáros – Kéri, Nánási (Urbán 45.), Asztalos – Tamaskó, Karacs (Erdei 73.), Patvaros, Szalai (Szabó D. 73.), Peres – Hegedűs, Barna.

Dunaújváros: Pokorni – Puskás, Kis, Csendes, Horváth – Barna Zs., Dorogi – Bíró (Reicheld 73.), Kovács, Besztercei (Busa 68.) – Szepessy (Tóth 73.).

Gól: Csendes (35.)

Sárga lap: Patvaros ill. Kis, Csendes, Busa, Reicheld.

Edző értékekések hamarosan!

Szerző: Nyitray András (fotó: Holló Róbert/kesport.hu)

Média partnerek
Támogatók