A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Egyik legnagyobb riválisunkat fogadjuk

Vasárnap féltávhoz ér az NBIII. közép csoportja, a 19. fordulóban a jelenleg harmadik helyen álló, de egy mérkőzéssel kevesebbet számláló Iváncsa KSE lesz a KTE HUFBAU vendége zártkapus találkozón. Egy győzelemmel biztosan őszi elsőként fordulhatunk.

Az Iváncsa KSE egészen elképesztő formában kezdte a szezont, hiszen első nyolc mérkőzésükön begyűjtötték a három a pontot. A Magyar Kupa egy komoly fordulatot hozott az őszi szezonjukban, hiszen az Újpest elleni találkozót egy kötelező tesztelés előzte meg, mely során több játékos is pozitívnak bizonyult a koronavírusra. Több hétnyi kihagyás után ezzel együtt nem tértek vissza rosszul, hiszen az élmezőnyhöz tartozó csapatok sem bírtak velük, igaz, ekkor főleg a döntetlenek kerültek többségbe már. A veretlenségüket meglepő módon Szegeden vesztették el 15 kört követően, legutóbb azonban az RKSK elleni sikerrel hangoltak a kecskeméti derbire.

A KTE HUFBAU jó formában készül a rangadóra, hiszen legutóbbi három fellépésünkön győztesen hagyhattuk el a pályát, ráadásul csupán egy iksz csúszott be az utolsó öt bajnokin. Gombos Zsolt csapata utoljára október 4-én kapott ki, ez különösen annak tükrében nagy fegyvertény, hogy az utóbbi hetekben sérülések és eltiltások is tizedelték a keretet. A Taksony után újabb komoly skalpot gyűjtött be idegenben csapatunk, hiszen múlt héten Kozármislenyben nyertünk meg egy hatpontos derbit 4-1-re. Hatpontos lesz ez a találkozó is, hiszen a két csapat közt csupán három pont a különbség, de az Iváncsának még egy elhalasztott mérkőzése is van. Egy dolog biztos, amennyiben tovább nyújtjuk veretlenségi sorozatunkat, úgy biztosan az első helyen fordulhatunk rá jövő héten az előrehozott tavaszi fordulóra, győzelemmel ráadásul egy újabb riválist tudnánk kicsit leszakítani.

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Lehet nevezni rangadónak ezt a találkozót, mi most is egy ugyanolyan mérkőzésre készülünk, mint az összes többi. Természetesen nagyon fontos, ezeket szokták hatpontos mérkőzésnek nevezni, mert három pont az előnyünk, de az Iváncsának van egy elmaradt meccse is. Mindig hangsúlyoztam, hogy 38 fordulóból áll a bajnokság, úgyhogy ilyen szemmel nézve ez is csak egy meccs a sok közül, a játékosok számára persze rangadó.

Domján Attila (Iváncsa KSE): Rangadónak mondhatjuk valóban a mérkőzést, bár a mi szempontunkból szerintem bravúr, hogy itt az utolsó őszi fordulóban rangadót tudunk játszani a Kecskeméttel. Más a két csapat célkitűzése, Kecskeméten mindenképpen NBII-es csapatot akarnak jövőre, nekünk az első hat volt a cél. Nagyon örülünk, hogy így sikerült ez a félszezon számunkra. Különösebben nem változott a felkészülésünk, a heti rutin szerint készülünk. Péntekre szabadnapot kaptak a játékosok, szombat reggel edzünk még egyet, vasárnap aztán indulunk Kecskemétre, remélhetőleg egy jó mérkőzésre.

Szurkolói információk:

A mérkőzés zártkapus!

A találkozót a Kesport TV élőben közvetíti, emellett Twitter oldalunkon szöveges eseménykövetés is lesz.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók