A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Egymásért is küzdve, fegyelmezett és jó játékkal nyertük

A KTE HUFBAU a 13. fordulóban Szekszárdon nyert 3-0-ra, a találkozót követően a vezetőedzőket is felkértük egy értékelésre.

 

Dienes Pál (Szekszárdi UFC):

„Azt tudni kell, hogy olyan szűk a keretünk, hogyha két-három alapjátékos kidől, akkor nem tudjuk őket ugyanúgy pótolni. Sajnos be kell látni, hogy ilyenkor nem vagyunk ugyanolyan masszívak. Eddig jellemző volt a meccseinkre, hogy mindegyik kiegyenlített volt, ma az első félidő volt ilyen, utána a második elején kaptunk gyors kettő gólt, amiből az első elkerülhető volt. A Kecskemét egy jó állományú csapat, biztos vagyok benne, hogy nem ebből a pozícióból tervezték a szezon előtt ezt a fordulót sem. Sajnos ma nem voltunk olyan állapotban, hogy pontot, vagy pontokat tudjunk szerezni ellenük.”

Zoran Kuntics (KTE HUFBAU):

„Elégedett lehetek a csapatommal, nem csak a számszerű eredmény, hanem a mutatott fölényünk, játékunk miatt is. A szerdai kupameccsen már láttam arra jeleket, hogy játékban előre tudunk lépni. Sokat beszélgettünk az utóbbi időben a srácokkal, hiszen sokkal több van ebben a csapatban, mint amit az utóbbi hetekben kihoztunk magunkból. Ebben természetesen én is hibás vagyok, de nagyon örülök annak, hogy ma meg tudtuk mutatni az erényeinket, jól játszottunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. A Szekszárd egy kellemetlen ellenfél, de fegyelmezett játékkal az erősségeiket is ki tudtuk iktatni, szintén nagyon fontos, hogy egymásért is nagyon jól küzdöttek a játékosok. Így nem lehetett más a vége, mint győzelem. Meglátjuk, hogy fordulópont lesz-e a mai, én továbbra is bízom a játékosaimban, ez a három pont akkor érhet sokat, ha ezen az úton tudunk maradni.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók