A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Eldől az arany sorsa

Az NBIII. közép csoport 38. fordulójában a KTE HUFBAU az Iváncsa KSE vendégeként zárja le a bajnokságot vasárnap 18 órás kezdéssel. A tét a bajnoki cím, hiszen az első fogadja a másodikat.

Az Iváncsa KSE elképesztő formában van egész tavasszal, hiszen kettő döntetlen, illetve egyetlen vereség mellett minden mérkőzésüket megnyerték, amivel fölényesen vezetik is a tavaszi tabellát. A két csapat őszi mérkőzésén is nagyon kiélezett csata zajlott a pályán, végül Gál Szabolcs 90. percben szerzett góljával 1-0-os KTE siker született. Az örökmérleg eddig abszolút egál, négy alkalommal is az első gólt döntött egyik, vagy másik csapat javára a múltban, ilyenkor ráadásul csak a győztes fél talált be. A képlet egyszerű, KTE siker esetén a lila-fehér játékosok nyakába kerül az arany, minden más eredmény esetén a Fejér megyeiek örülhetnek a végén.

Fontos szurkolói információ, hogy a vendégszektor a József Attila utca felől közelíthető meg Iváncsán.

Domján Attila (Iváncsa KSE): - Valóban ritka szituáció ez, hogy az utolsó körben, egymás ellen kell eldöntenünk a bajnoki cím sorsát. Biztos vagyok benne, hogy mindkét csapat igyekszik feltérképezni a másikat, de az évek alatt azért meg is ismertük egymást. Nagy meglepetések szerintem ilyen szempontból nem lesznek. Egy egyéni villanás ilyenkor nagyon fontos, hogy azok a játékosok, akik a különbséget tudják adni, milyen napot fognak ki éppen.

Szabó Tibor (KTE HUFBAU): - Azon dolgozunk, hogy feltegyük a pontot az i-re. Ez a döntő kevés embernek adatik meg, aki szeret futballozni, az ilyen mérkőzésekről álmodik, ilyen összecsapásokon akar pályán lenni. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést, de semmit sem adnak ingyen. Ott lesz egy motivált ellenfél, akik szintén készülnek a meccsre, készülnek belőlünk. A sport ilyen, egyszer veszítünk, egyszer győzünk, most ezt nagyon szeretnénk megnyerni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók