A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Elindult a felkészülés, távozók és érkezők is lesznek

A KTE HUFBAU labdarúgói az utóbbi két hétben már egyénileg, illetve „távmunkában” online formában közösen is készültek, hétfőn aztán az első közös foglalkozást is megtartotta Gombos Zsolt vezetőedző. Már új játékosok, illetve próbázók is bekapcsolódnak a munkába, így folyamatosan jelentjük majd be az érkezőket.

A keret nyitásként a klubteremben gyűlt össze, ahol Gombos Zsolt megtartotta az első eligazítást és csapatmegbeszélést. Innen már a pályára vezetett a játékosok útja, ahol bemelegítés után Yo-Yo tesztet futottak a játékosok, majd labdás gyakorlatokkal, játékkal zárult az első nap. Bár az utóbbi két hétben megadott program és online edzések mentén zajlott a rávezetés, sűrű beosztással indul a csapat, hiszen szerdán és szombaton is edzőmeccs vár a játékosokra. Szerdán 16:00-kor a Jászberény vendégei leszünk, szombaton 11:00-kor az FTC II. érkezik a Széktóiba. 

Sok az új arc az öltözőben, első érkezőnk, Ludasi Martin után a héten több játékos leigazolását is bejelentjük a szerződések aláírását követően. Az érkezőkre távozók is jutnak természetesen, itt már konkrétumokról is beszámolhatunk, hiszen leginkább lejáró szerződésű labdarúgókról van szó: Kunsági Roland, Nánási Balázs, Kéri Tamás, Tamaskó Ádám, Babolek Zoltán, Hegedűs Martin, Hirman Kristóf, Peres Csaba és Polyák Kristóf sem Kecskeméten kezdte meg a felkészülést. 

Egy változás a stábban is történt, Erdei Sándor után a kapusok felkészítéséért mostantól Trepák Attila felel. A kecskeméti nevelésű kapusedző az utóbbi három szezonban Cegléden dolgozott, most tulajdonképpen hazatért. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók