A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Elindult a jegyértékesítés a Kisvárda elleni bajnoki nyitányra

Csütörtökön Rigában vív EKL-selejtező visszavágót csapatunk, majd nagyon rövid szusszanás után a Kisvárda ellen már a bajnokságban is első meccsünk következik. A találkozóra már elindult az online jegyértékesítés, illetve továbbra is kaphatóak az idénybérletek.

Ahogy az előző bajnokság befejeződött, úgy kezdődik a 2023/2024-es is, hiszen éppen egy Kisvárda elleni hazai sikerrel biztosítottuk be május végén történelmi ezüstérmünket. Most legalább ennyire fontos lenne egy győzelem a jó rajt szempontjából a Széktói Stadionban.

A csütörtöki nemzetközi kupameccs után kevés ideje lesz regenerálódnia csapatunknak, hiszen bajnokira augusztus 7-én (hétfő) este 20:00-kor kerül sor. A jegyek már kaphatóak a jegymester oldalán, ahol továbbra is beszerezhetőek a bérletek.

A mérkőzés napján korai pénztárnyitással számolhatnak drukkereink, ugyanis a stadionban is áruljuk majd a bérleteket, illetve plasztikkártyára is cseréljük az online megváltottakat. Előre is azt kérjük drukkereinktől, hogy aki bérletet vásárolna vagy kártyát csináltatna, lehetőség szerint minél korábban érkezzen majd.

Belépők ITT!

Bérletek ITT!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók