A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Elindult a KTE webshop!

Örömmel jelenthetjük be, hogy új partnerünk, a Zeus termékeit forgalmazó Sport 36 jóvoltából elindult webshopunk, ahonnan már most rengeteg termék megrendelhető. A KTE Labdarúgó Akadémia új sportszergyárója nemcsak az akadémián használt termékeket, hanem különböző szurkolói ajándéktárgyakat is elérhetővé tett, melyek már megrendelhetők.

Sajnos nagyon aktuális és fontos a maszk használata, és ahogy ígértük, erre már sikerült megoldást találni, a webshopból fekete és szürke színben is lehet rendelni. Elérhető továbbá szurkolói sál, bögre, párna, törölköző, női és férfi ruházat, melegítők, kabátok, pulóverek is, rengeteg olyan KTE-s termék, melyeket akár a hétköznapokon is lehet használni, emellett akár karácsonyi ajándéknak is kitűnőek.

A termékeket kizárólag interneten keresztül lehet egyelőre megrendelni a Sport36 oldaláról, a kiszállítás nagyjából három munkanapot vesz igénybe. A termékekkel és a megrendeléssel kapcsolatos kérdésekre szintén a Sport36 oldalán keresztül kapnak választ szurkolóink.

A webshop teljes kínálata a "KTE Labdarúgó Akadémia" keresőszavakat beírva ide kattintva érhető el!

A kteakademia.hu oldalról külön főmenő vezet a jövőben a webshopra, míg a kecskemetite.hu-n a szurkolói zóna fül alatt lesz található.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók