A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Elkészült a 2022-es tavasz csapatfotója

Vasárnap 13 órakor Soroksáron kezdi meg tavaszi szereplését a KTE HUFBAU. A bajnoki nyitány előtt elkészítettük a friss csapatfotót is, melyen az új játékosok mellett a felnőtt kerethez csatlakozó saját nevelésű fiatalok is szerepelnek már.

Csapatunk 22 mezőnyjátékossal és 3 kapussal vág neki az évnek, a téli felkészülés során hatalmas mozgás nem jellemezte a keretet. A távozók oldalán Puskás Zoltán, Madarász Bence, Marsa Levente és Szalai József szerepel, míg Hatvani Dániel a tavaszt Dabason tölti a rutinszerzés céljából. Klubunk két játékos igazolt: a jobb oldalon bevethető Tóth Dávid a Haladástól, míg a középpályásként szereplő Szabó László Dabasról érkezett. A felnőtt kerethez csatlakozik a Győri testvérpár is az U19-es csapatból. A csatárként bevethető Benjámin az őszi szezonban már be is mutatkozhatott bajnoki meccsen, míg a védelemben szereplő Ábel a téli felkészülés során kétszer is betalált.

A műtétre váró Kis Balázs tavasszal nem fog tudni pályára lépni, míg Bodor Zoltán már labdás gyakorlatokba is elkezdett bekapcsolódni az edzéseken. Az ifjú középpályás belátható időn belül alighanem elkezdheti a teljes értékű edzésmunkát is, ha hasonlóan jól halad a felépülése.

A KTE HUFBAU tavaszi csapata mezszámokkal ITT tekinthető meg.

KTE HUFBAU 2022 (tavasz)

Álló sor: Cseh Balázs, Bodor Zoltán, Gál Szabolcs, Szabó Alex, Kis Balázs, Tóth Barna, Varga Bence, Rjasko Mihajlo, Szalai Gábor, Belényesi Csaba, Vágó Levente, Hadaró Valentin, Kersák Roland.

Középső sor: Czéh László (klubigazgató), Lénárt Máté (videó elemző), Huber Bálint (masszőr), Buzási Péter (erőnléti edző), Kerekes Barna (pályaedző), Szabó István (vezetőedző), Trepák Attila (kapusedző), Farkas István (technikai vezető), Barakkó Gergő (masszőr), Kovács Sándor (kit manager), dr. Filus Andor (ügyvezető), Tóth Ákos (sportigazgató).

Ülő sor: Grünvald Attila, Bartha László, Lukács Dániel, Győri Ábel, Szuhodovszki Soma, Buna Gábor, Tóth Dániel, Szabó László, Katona Bálint, Tóth Dávid, Győri Benjámin, Nagy Krisztián.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók