A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Elkezdődtek az edzések

A KTE HUFBAU kerete hétfőn ismét összegyűlt a Széktói Stadionban, az edzések persze egyelőre néhány óvintézkedés betartása mellett zajlanak. Ezzel együtt végre újra útjára indulhatott a labda a centerpályán.

Rendhagyó módon a lelátón gyülekeztek a játékosok, egymástól szellősen helyet foglalva, zömében ráadásul már szerelésben, saját kulaccsal is érkeztek. Egyelőre az öltözőt csak minimális szinten vehetik igénybe a labdarúgók a Széktóiba Stadionban, emellett több biztonsági intézkedés is bevezetésre került az üzemeltető Hírös Sport Nonprofit Kft.-vel történő egyeztetéseket követően, illetve az érvényben lévő kormányrendelettel összhangban. 

A játékosokat a stáb fogadta, egy rövid eligazítás után aztán újra edzésbe állt a társaság. A játékosok arcán azért jól látható volt, hogy nagy öröm újra labdába érni, melyre mostantól minden nap lehetőségük lesz a hét folyamán. Amennyiben két edzést írna elő a stáb egy napra, úgy a délutánit továbbra is online formában végzik a játékosok, hogy ne az utánpótlással együtt kelljen edzeniük. Az edzések egyelőre május végéig tartanak a tervek szerint, de amennyiben későbbre tolódna a bajnoki rajt, úgy tovább munkában marad a keret.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók