A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Elkezdte a felkészülést a KTE

Szerdán délután először találkozott a formálódó játékoskeret az új szakmai stábbal, Zoran Kuntics első edzését vezette kinevezése óta.

Igen bő létszámmal kezdte meg a munkát csapatunk, hiszen a már ismert változások mellett, rengeteg próbajátékos és kiszemelt is érkezett. Az első napok a már meglévő, illetve az újonnan érkező játékosok számára is hasonló téttel bírnak, a szombati edzőmeccs után hoz döntést a stáb kecskeméti jövőjükről. Szurkolóinktól türelmet kérünk az új arcok bemutatását illetően, ugyanis gyakorlatunkat folytatva továbbra is csak olyan játékosokról írunk bővebben, akikkel már megállapodás is született. 

A tavalyi keretből Balog Marcell, Selyem Zsolt, Urbán Pál, Nánási Balázs, Kunsági Roland, Vladul Stefan és Szabó Dávid hosszabbított, rajtuk kívül Kéri Tamás és Grünvald Attila személyében már két érkezőnk is van a SZEOL-tól. A kerettel készülnek természetesen az U19-es keretből számításba vett fiatalok is, Szalai József először edzhetett a felnőttek közt.

A keret csütörtökön és pénteken is délután találkozik, majd szombaton 18:00-kor a Paks elleni edzőmeccs zárja a heti munkát, melyre a Széktói Stadionban kerül sor.

 

Szerző: Nyitray András (fotó: Tóth Csaba/kesport.hu)

Média partnerek
Támogatók