A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Elkezdte a felkészülést NBII-es csapatunk

Megtartotta szezonnyitó találkozóját a KTE HUFBAU, Szabó István és a szakmai stáb először találkozott az alakuló új kerettel.  

A játékosok az átöltözés után a klubteremben gyűltek össze, ahol elsőként Tóth Ákos sportigazgató köszöntötte őket, majd Dr. Filus Andor ügyvezetővel bemutatták a stábtagokat is. Ezután Szabó István vette át a szót, aki a legfontosabb iránymutatásokat is megadta a munka kezdete előtt.

A felkészülés kezdetéig összesen 10 új játékos érkezett: Nagy Krisztián, Buna Gábor, Rjasko Mihajlo, Madarász Bence, Marsa Levente, Kersák Roland, Varga Bence, Szabó Alex, Belényesi Csaba és Lukács Dániel. Új játékosaink kivétel nélkül ott is voltak már a felkészülés első napján, ahogy a tavasszal Szegeden futballozó két akadémistánk, Hatvani Dániel és Bodor Zoltán is.

A keretnek 12 távozója van: Lékai Soma, Mészáros Dávid, Nagy István, Ludasi Martin, Jakab Dávid, Popgeorgiev Pantelisz, Constantinescu Marius, Gábor Lukács József, Asztalos Dávid, Koszó Balázs, Puskás Gábor és Károly Bálint, akik már nem is Kecskeméten kezdték el a munkát.

Az edzői team-et Szabó István vezetőedző mellett Kerekes Barna pályaedző, Trepák Attila kapusedző és Buzási Péter erőnléti edző alkotja, de Farkas István is a csapat mellett marad, elsősorban a háttérmunkában vesz majd részt technikai vezetőként. 

Ezen a héten még főleg tesztek, mérések és futások szerepelnek a programban, ennek tükrében indulhat el az alapozás hétfőtől. Előkerül azért természetesen a labda is, szombaton 9:30-kor a Műkertvárosi Sportcentrumban kerül sor egy egymás elleni játékra, ami nyilvános lesz.

A keretben mozgás természetesen még várható, erről továbbra is csak aláírásokat követően számolunk be.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók