A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Először a Szent Gellért Fórumban

Vasárnap 17 órakor a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként lép pályára a KTE HUFBAU, a Merkantil Bank Liga 15. fordulóját rendezik már.

A két csapat kifejezetten jól szerepel a bajnokságban, hiszen Szabó István együttese tizenöt veretlen tétmeccs után a második helyen áll, míg az élcsapatokat is rendre megviccelő Szeged a hatodik. A hazaiaktól a DVTK és a Vasas sem tudott győzelemmel távozni, ahogy az NB I.-es Mezőkövesd is elvérzett itt már a kupában. Maga a helyszín is mindenképpen izgalmas, hiszen a Szent Gellért Fórumban először találkoznak a felek. Nyáron edzőmeccsen 2-1-re legyőztük riválisunkat. 

Dragan Vukmir, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője: - Ebben a bajnokságban mindegyik meccs nagyon nehéz. A Kecskemét egy nagyon stabil, masszív csapat, ezt láthattuk a nyári felkészülési mérkőzésen is, azóta pedig nem sok minden változott. Természetesen hazai pályán nem lehet más célunk, mint itthon tartani a három pontot!

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: - A Szegeddel találkoztunk nyáron, így egész jól ismerjük egymást, az egyik legjobb csapatról van szó a mezőnyben. Masszívak és a saját játékukat nagyon jól valósítják meg, jól összerakott csapathoz látogatunk, kitűnő stadionba. Nüanszokon múlhat a találkozó, hiszen egy olyan csapatról beszélünk, mely otthon legyőzte a Diósgyőrt, ikszelt a Vasassal, majd a kupában búcsúztatta a Mezőkövesdet. Mi a szokásos módon készülünk, amire most egy egész hetünk van. Az időjáráshoz alkalmazkodni kell, de vélhetően így is egy jó minőségű pályán fogunk játszani. Teher nélkül várjuk ezt a rangadót, melyen szeretnénk jól és eredményesen futballozni.

Szurkolói információk

A mérkőzések 18 év felett kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatóak. Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba, és jegyeik árát sem igényelhetik vissza. 18 év alatti szurkolók csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Ezek együttes megléte szükséges a stadionba történő bejutáshoz. Az igazolványok ellenőrzését belépés előtt a biztonsági szolgálat fogja ellenőrizni.

A szegedi stadionban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia hazai bajnoki- és kupamérkőzéseire névre szóló jegyértékesítést folytatnak. Jegyet személyi igazolvánnyal, klubkártyával (más csapat klubkártyája is elfogadott) vagy MLSZ Futballkártyával van lehetőség vásárolni személyesen. Több jegy vásárlása esetén, minden szurkoló igazolványának rendelkezésre kell állnia vásárlásnál.

Online a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon, kizárólag klubkártyával lehetőség van elővételben is jegyet vásárolni.

A vendégpénztár 2 órával a kezdés előtt nyit ki meccsnapon, a Kereskedő köz felőli portánál.

A kapu mögötti lelátóra egységesen 1000 forint a belépő ára. A belépéshez szurkolói kártya vagy személyi igazolvány és védettségi igazolvány szükséges. 1 fő fizető felnőtt kíséretében 1 fő 14 év alatti ingyenes jegy váltható, de regisztrációhoz kötött. 65 év felett ingyenes a belépés, de regisztrációhoz kötött. 

Cím: Szent Gellért Fórum Stadion, Dorozsmai út 2-4., 6728 Szeged

Szerző: KTE/kecskemetite.hu (fotó: Bús Csaba/baon)

Média partnerek
Támogatók