A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Elővételben áruljuk a jegyeket a Honvéd és DVTK ellen

Vasárnap 17 órakor az Ajka vendégeként folytatódik a KTE HUFBAU számára a bajnokság, ezt követően azonban néhány napon belül két hazai rangadó is következik majd. Először a MOL Magyar Kupában a Bp. Honvéd, majd a Merkantil Bank Ligában a Diósgyőri VTK lesz az ellenfél a Széktói Stadionban. Mindkét mérkőzésre elővételben is áruljuk majd a jegyeket.

A Debrecen ellen parádés volt a hangulat és az eredmény is a legutóbbi kupa fordulóban

Az NBI-es Kispestet február 9-én (szerdán) 17:15-kor, a Diósgyőri VTK-t február 14-én (hétfőn) 20:00-kor fogadjuk a Széktói Stadionban. Mivel mindkét mérkőzés kiemelten fontos, illetve szurkolói szempontból is kifejezetten nagy téttel bír, ezért összevont elővételes jegyértékesítésre kerül sor a meccseket megelőzően.

A jegyeket a Széktói Stadion főépületében (Csabay Géza körút 1/a) lehet megvásárolni február 7-én (hétfőn) és 8-án (kedden) 16:00-18:00-ig elővételben. Kérjük drukkereinket, éljenek az elővételes jegyvásárlási lehetőséggel, hogy a mérkőzés napján minél gördülékenyebben haladjon a beléptetés.

A Széktói Stadionban az alábbi jegytípusok vannak érvényben: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forint. A 14 éven aluliak számára továbbra is ingyenes a mérkőzések látogatása, de regisztrációs jegyet nekik is kérni kell. 

Az éves KTE bérletek a MOL Magyar Kupa meccsekre is érvényesek, így nem kell külön jegyet vásárolnia bérleteseinknek. 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jelenlegi szabályozások értelmében a sporteseményeket továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni, illetve a 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a stadionba, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz a belépésnél. 

Az elővételes jegyértékesítés során már újra kapható lesz KTE sál is, melyből friss készlet érkezett, valamint a Honvéd elleni kupameccsre készült egyedi, limitált darabszámú típusok is keresik majd leggyorsabb gazdájukat. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók