A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Első helyről várjuk a rangadók hónapját

Rendkívül nehéz hónap vár ránk, de igaz ez ellenfeleinkre is, hiszen három vérbeli rangadóval folytatódik novemberben az NBIII. közép csoportja. A Taksony legyőzése után az RKSK-t fogadjuk, ezt követően csupa élcsapattal találkozunk.

Alighanem ez lesz a szezon eddigi legkeményebb hónapja játékosaink számára, hiszen folyamatosan nagyon erős riválisokkal fogunk találkozni. Már a Taksony idegenbeli legyőzése is hatalmas siker, hiszen jó formában lévő riválisunkat nyolc veretlen találkozó után tudtuk két vállra fektetni. Vasárnap az RKSK érkezik majd a Széktói Stadionba, akik ellen látva a nehéz sorsolást, egyértelműen kötelező lenne begyűjteni a pontokat, amiket biztosan nem fognak könnyen adni a fővárosiak Kecskeméten sem.

November végéig aztán ezt követően három derbi jön, előbb a nyíltan dobogós álmokat szövögető, egyre inkább összeálló Kozármisleny vendégei leszünk, majd jön az Iváncsa és az FTC II., két olyan ellenfél, akik gyakorlatilag egész ősszel a dobogón álltak, vezették is a bajnokságot.

Harcoljuk és szurkoljuk ki közösen a lila-fehér sikereket! Hajrá KTE!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók