A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Érdemes jegyet venni a Paks elleni meccsre

Szombaton 14:00-kor a Paksi FC lesz a Kecskeméti TE ellenfele a Széktói Stadionban, és az online jegy- és bérletértékesítés már elindult. A mérkőzésre különösen érdemes most jegyet vásárolni, hiszen aki így tesz, és megőrzi a belépőt, annak garantáltan elővételes jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk az FTC elleni bajnokira is. A bérlettel még továbbra is lehet spórolni. 

Kettőt egy csapásra!

A Paks elleni bajnoki után egy hónapig nem lesz hazai mérkőzése csapatunknak, hiszen a Magyar Kupa 3. fordulója, majd a magyar válogatott programja miatt szünetelni fog az OTP Bank Liga. Akkor rögtön egy komoly rangadóval tér vissza az élet a Széktói Stadionba, hiszen október első hétvégéjén a címvédő FTC-t fogadjuk majd, itt pontos dátumot még nem lehet tudni.

Az viszont biztos, hogy azok a szurkolók, akik a Paks elleni bajnokira jegyet váltanak online, vagy személyesen, illetve azt a találkozó után is megtartják, biztosan tudnak majd jegyet vásárolni a Fradi ellen is. Mást nem kell tenniük, mint a Paks belépőt felmutatják azokban az elővételes jegyvásárlási időpontokban, amit kifejezetten nekik hirdetünk majd meg a bajnoki szünetben.

Még mindig érdemes bérletet vásárolni

A 2022/2023-as szezonban továbbra is csak az „A” lelátó kerül megnyitásra ősszel, azon belül is az N, M, L, K, illetve a G, F és E szektorok. Ez egyben azt jelenti, hogy összesen 1983 hazai néző befogadására lesz alkalmas a Széktói Stadion egyelőre, így kifejezetten ajánlott bérletet váltani az NB I-re.

A bérlettel a kényelmi szempontok mellett természetesen még mindig több mérkőzés árát is meg lehet spórolni, illetve a hazai bajnokik mellett az esetleges kupameccsekre is érvényes lesz. A normál bérlet 25.000 forintba kerül, míg a kedvezményest 15.000 forintért lehet megvásárolni, a 6 éven aluliaknak regisztrációs bérletet is lehet váltani.

Az NB I-ben névre szóló bérletértékesítés zajlik, a név, a születési idő és a születési hely megadásával. Az online vásárolt bérletek papír alapon nyomtathatók vagy a telefonon keresztül is olvasható a vonalkód. Az online megvásárolt bérleteket plasztik kártyára is ki tudjuk cserélni a stadionban az elővételes jegyvásárlási időpontban (csütörtök 14-16 óra), vagy a +36 20 482 9646-es számon történő egyeztetés után egyéb időpontban.

Klubkártya nem kell

Klubkártya használata nem kötelező a hazai meccseken, a korábban elkészített KTE klubkártyák nem érvényesek és nem is kerülhetnek meghosszabbításra. Alternatívát igény esetén a klubkartya.mlsz.hu oldalon az MLSZ klubkártya igénylése jelenthet. 

Online értékesítés, személyes elővétel

A hazai mérkőzésekre online is lehet az NB I-ben elővételben jegyet és bérletet vásárolni a jegymester.hu oldalon. Személyes elővételre minden hazai mérkőzés előtt, csütörtökön 14-16 óráig van lehetőség a Széktói Stadionban. A mérkőzés napján 12:30-kor nyitnak a pénztárak és a kapuk, érdemes időben érkezni, hogy minél gördülékenyebben haladhasson a beléptetés. 

Beléptetés, fizető eszközök 

A beléptetés során a kedvezményes jegyeket és bérleteket ellenőrzik, így mindenképpen szükséges bemutatni egy születési időt igazoló okmányt (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány). Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is.

A Széktói Stadion teljes területén és a pénztárakban továbbra is csak készpénzzel lehet vásárolni. 

Jegy:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes

Bérlet (bajnoki és kupa a teljes idényre):

Normál: 25.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 15.000 forint

Vendég szurkolók: 

A vendég szurkolókra és szektorra a hazai jegyárak és kedvezmények érvényesek. 

Kapcsolat

A jegy- bérletinformációk kapcsán a +36 20 482 9646-es telefonszámon lehet érdeklődni a szezon során klubunknál, hétköznap 8-16 óráig. 

Az online jegyvásárlás kapcsán kizárólag a jegymester.hu ügyfélszolgálata tud információkkal szolgálni: info@jegymester.hu    

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók