A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Erős DVTK vendégei leszünk

Az OTP Bank Liga 30. fordulójában a KTE a DVTK vendége lesz szombaton. Mindkét együttes győztes mérkőzés után száll harcba a pontokért, az eddig idén kiegyenlített párharcban.

Csapatunk 2-1-re megverte a Mezőkövesdet az előző körben, ezzel 12 pontra kerültünk négy körrel a vége előtt a már kieső helyen álló Kisvárdától. A folytatásban egyszerű a képlet, egyetlen pont, vagy egy kisvárdai pontvesztés automatikusan biztosítja az élvonalbeli tagságot. A DVTK jó formában van, hiszen legutóbb 5-3-ra verte meg a Debrecent, így duzzadhatnak az önbizalomtól a játékosok. Kecskeméti oldalon jó hír, hogy az sárga lapok miatt hiányzó Katona Leventén kívül, mindenkivel számolhat vezetőedzőnk. Idén eddig kiegyenlített a csapatok között mérleg, Miskolcon 3-1-es, Kecskeméten 2-1-es hazai siker született.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – A feljutás előtt is követtem a Diósgyőrt, egy tudatos, szervezett klubról van szó, ahol az NB II-t magasan nyerő csapathoz is jól igazoltak minden csapatrészbe. Elég csak Edomwonyi, vagy éppen Pozeg Vancas nevét mondani, akik minőségi légiósai lettek az NB I-nek. A keretük alapján én azt is elképzelhetőnek tartottam a bajnokság előtt, hogy akár még előrébb is végezhetnek, mint jelenlegi helyezésük. Tavaly úgy kaptunk ki Miskolcon, hogy hét közben a Ferencváros ellen is pályára kellett lépnünk, ilyen nehéz mérkőzéseket néhány napon belül nem könnyű sikerrel venni. Ez nem mentegetőzés, csupán a teljes képhez tartozik, a DVTK sikere teljesen megérdemelt volt. Hazai pályán aztán sikerült visszavágnunk tavasszal, ennek tükrében most is egy élvezetes és jó találkozóra számítok. Kicsit mást játszanak az edzőváltás óta, de az ötlet és a sebesség ugyanúgy megvan a játékukban, nem véletlen rúgtak öt gólt egy komoly erőt képviselő Debrecennek. Nehéz meccsre számítok, de szeretnénk ponttal, pontokkal hazatérni.

Szurkolói információk

A mérkőzésre a normál jegyárak lesznek érvényesek. A vendégszektorba három jegykategória szerint, elővételben és a helyszínen lehet belépőt vásárolni az alábbiak szerint.

Elővétel: 1600 forint (felnőtt), 1000 forint (diák)

Helyszínen: 2100 forint (felnőtt), 1500 forint (diák), 200 forint (gyermek, 6-18 éves)

A 6 éven aluliak számára a belépés ingyenes. A diákjegy 18 év felett, diákigazolvány bemutatásával érvényes. A belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai a kedvezményes belépővel érkezők jogosultságát ellenőrizhetik.

A belépőket folyamatosan árulja elővételben a diósgyőri klub, célszerű ezeket már előre beszereznie annak, aki a helyszínen kívánja megtekinteni a találkozót. A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül is lehet jegyet vásárolni. A vendégek helyét a T és U szektorok jelölik.  

A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről (amennyiben nem sérült vagy törött) is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. Az online megváltott jegyeket a szolgáltató egy órán belül kiküldi a megadott e-mail-címre. Kérjük, ellenőrizzék, hogy helyes email-címet adjanak meg, valamint a beérkező levelek mellett figyeljék a SPAM mappába érkező leveleket is. Amennyiben nem érkezik meg a jegy, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a regisztrált email címéről, és adják meg a vásárlási azonosítót az info@jegymester.hu címen.

Online elővételes jegyvásárlás ITT!

Helyszín: Miskolc, Andrássy út 61. DVTK Stadion

A Miskolci Rendőrkapitányság és a rendező klub emellett az alábbi információkat küldte meg klubunknak a beléptetés kapcsán:

"Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. 

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására.

A közúton érkező Kecskeméti TE szurkolók figyelmébe:

Kérjük, hogy az autópályán érkező szurkolók az alábbi útvonalon keresztül közelítsék meg a stadiont: M30-as autópálya Miskolc-Centrum lehajtója (régebben Miskolc-Dél lehajtó volt) - Miskolc, Pesti út – Futó utca – Csermőkei út – Batthyány sor – Gózon Lajos utca – Muhi utca – Lórántffy utca – Mónus Illés utca – DVTK Stadion

A 3-as számú főúton érkező szurkolók az alábbi útvonalon keresztül közelítsék meg a stadiont: Miskolc, Pesti út – Futó utca – Csermőkei út – Batthyány sor – Gózon Lajos utca – Muhi utca – Lórántffy utca – Mónus Illés utca – DVTK Stadion.

A Miskolcra bevezető útszakaszon végzett útfelújítási munkálatok miatt forgalomterelésre, forgalomkorlátozásra, ezáltal megnövekedett utazási időre lehet számítani.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók