A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Erős Nyíregyházával találkozunk

A MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében a Nyíregyháza vendége lesz csapatunk csütörtök este 20:45-kor Balmazújvárosban. Az NB II. éllovasa fogad minket, így nehéz találkozóra van kilátás.

A Nyíregyháza fél lábbal már belépett tulajdonképpen az NB I. kapuján, hiszen a Szpari nagyon magabiztosan vezeti a bajnokságot. Tímár Krisztián csapata ráadásul a bajnokság mellett a Magyar Kupában is szépen menetelt. A Tiszaújvárost még büntetőkkel búcsúztatták 1-1 után, majd Dunaföldváron nyertek 1-0-ra, legutóbb pedig a Szentlőrincet verték meg 5-1-re.

Szabó István csapatának is alacsonyabb osztályban szereplő csapatok ellen vezetett az útja a nyolc közé, sorrendben a Soroksár (2-1), a Szeged (1-0) és Veszprém (2-0) ellen kellett kiharcolni a továbbjutást. Vezetőedzőnk most sem számít könnyű mérkőzésre, hiszen a másodosztály legerősebb klubja fogad minket.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – A Veszprém elleni siker után mi is érdeklődve figyeltük, hogy ki lehet az ellenfelünk a kupában. A Nyíregyházát kaptuk, és erre a párosításra nem lehet rámondani azt, hogy könnyű dolgunk lenne. Nagyon komoly és fejlődőképes csapatról beszélünk, jó edzői stábbal. Stabil játékrendszerük van, melyhez minőségi játékosok társulnak. Elég csak akár Nagy Dominik nevét említeni a teljesség igénye nélkül, de Novák Csanádot és Rjaskó Mihályt Kecskemétről is jól ismerhetjük. Nagyon nehéz ellenfél, nem véletlen, hogy meggyőző fölénnyel vezetik a bajnokságot, nem mellesleg egy Győr és egy Vasast megelőzve. Noha nehéz mérkőzés vár ránk, egyértelmű célunk a továbbjutás, de ezzel persze ők is így vannak. Benne lehet ebben a meccsben bármi, de mi akarunk belőle kijönni győztesen.

Szurkolói információk

A Nyíregyháza a teljes idényben albérletben vívta mérkőzéseit, mivel stadionjuk jelenleg is épülőben van. Ahogy bajnoki meccseiket is, úgy ezt a találkozót is Balmazújvárosban rendezik meg így.

A teljes árú belépők egységesen 1000 forintba fognak kerülni, míg 14 év alatt és 65 év felett – igazolvány bemutatásával – ingyenes a belépés a mérkőzésre. A vendég szurkolók a 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 1. szám felől - tűzoltóság területe – a 3. kapunál vehetik meg a jegyeket és léphetnek be a stadionba. A belépőket a helyszínen lehet csak megvenni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók