A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Érvényesítette a papírformát a Paks

A Tomiszlav Szivics által dirigált Paksi FC csapata látogatott a Széktói stadionba szombat délután, csapatunk első felkészülési meccsét így rögtön egy élvonalbeli ellenfél ellen játszhatta. Húsz percig álltuk a sarat, ám utána három gyors gól megpecsételte a sorsunkat, így 3-0-ra a vendégek nyerték az összecsapást.

Zoran Kuntics rengeteg próbajátékosnak adott bizonyítási lehetőséget, ennek ellenére az első félidő elején bő húsz percig csak tapogatóztak a felek, ezután egy tizenhatoson belüli kavarodást követően büntetőhöz jutott a Paks, amit Báló hibátlanul értékesített a 35. percben (0-1). Négy perccel később Fejős szerzett újabb találatot, egy kiugratás után higgadtan gurította a kapuba a játékszert (0-2). Még a szünet előtt újabb paksi gól következett, Báló beadását Molnár bólintotta kapura, és hiába ütött bele Kunsági, a labda végül a kapufa segítségével a hálóban kötött ki (0-3).

A második etapban főként kontrákkal operáltunk, ami nem is működött rosszul, Holczer bravúrja is kellett ahhoz, hogy ne változzon az eredmény. Komolyabb helyzetekig is eljutottunk, közben a védekezésük is jól működött, azonban nem tudtunk már szépíteni, így maradt a 0-3.

Kecskeméti TE - Paksi FC (NBI) 0-3 (0-3)

Felkészülési meccs, Széktói Stadion

Gólszerzők: Báló, Fejős, Molnár.

Szerző: Nyitray András (forrás: kesport.hu, fotó: paksifc.hu)

Média partnerek
Támogatók