A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Érvényesítettük a papírformát Felsőzsolcán

A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a KTE HUFBAU a BTE Felsőzsolca vendége volt. Csapatunk magabiztosan érvényesítette a papírformát megye I-es ellenfelével szemben.

Már az első percben vezettünk, amikor Puskás beadását Tóth fejelte közelről a kapuba (0-1). A folytatásban sem álltunk le, a 11. percben Tóth visszaadta a kölcsönt Puskásnak, aki a kapust is lecselezve talált be (0-2). A 18. és 28. perc között Szalai József percei következtek, aki előbb védőtől kapott labdát, majd Szuhodovszki és Grünvald passzait értékesítette mesterhármast szerezve ezzel (0-5). A szünet előtt Gál talált még be, aki Tóth nagy bedobása után érkezett és fejelt a léc alá (0-6). Fordulás után két újabb gyors góllal növeltük a különbséget, előbb Puskás talált be szép összjáték végén, majd Buna érkezett jól egy balról belőtt labdára (0-8). A hajrára is maradt még két lila-fehér gól, előbb Tóth lekészítése után Szuhodovszki volt eredményes, majd egy újabb nagy bedobás után Kis csúsztatott a kapuba, kialakítva a 0-10-es végeredményt.

BTE Felsőzsolca – KTE HUFBAU 0-10 (0-6)

MOL Magyar Kupa, 3. forduló

BTE: Giák (Bónis 65.) - Kupcsik, Moroncsik, Lippai (Szakáczki 56.), Mikola (Hankó 46.), Ambrus, Varga L. (Dávid 56.), Kovács (Proczner 56.), Molnár, Csendom, Varga B. Vezetőedző: Tóth Rajmund

KTE: Kersák – Madarász (Buna 46.), Gál, Szabó A. (Kis 46.), Szalai G., Grünvald (Hadaró 46.) - Marsa, Tóth D., Szuhodovszki - Puskás, Szalai J. (Katona 46.) Vezetőedző: Szabó István

Gólszerzők: Tóth D. (1.), Puskás (10., 48.), Szalai J. (17., 23., 28.), Gál (30.), Buna (50.), Szuhodovszki (76.), Kis (88.)

Tóth Rajmund: - Gratulálok a csapatomnak, mert a Borsod megyei csapatok közül mi jutottunk legtovább a megyei bajnokságból indulva. Tudtuk, hogy a legjobb formában lévő NBII-es csapattal fogunk találkozni. Hiányérzetem csak azért van, mert kicsit gyámoltalanul kezdtük a meccset, de teljesen reális így az eredmény. Nagyon jó Kecskemétet láttunk vendégül, akiknek sok sikert kívánunk!

Szabó István: - Kifejezetten kértem a srácokat, hogy maximálisan tiszteljük az ellenfelet, ez abban is megnyilvánult, hogy nem álltunk le a helyzeteket kialakításával, illetve a gólszerzéssel. Végig maximálisan koncentráltunk, ezért lett ilyen magabiztos győzelmünk. Elérte a mérkőzés a célját, akik kevesebbet játszottak eddig, végig pályán lehettek. Helyenként ötletesen futballozva jutottunk tovább, ami ebben az időszakban nem könnyű, hiszen három meccset kellett lejátszanunk a héten. Gratulálok a srácoknak, most már várhatjuk a sorsolást.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók