A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Eugene Salami marad a megye I-ben

Nigériai támadónk sorsa függőben volt eddig egész nyáron, csak az volt biztos, hogy az NBIII-ban  - így a KTE-ben - nem játszhat a magyar állampolgárság hiányában. Mostanra eldőlt, hogy Eugene marad a Bács megyei élvonalban, ugyanis Hajnal Gábort követve Kiskőrösre igazolt.

Eugene Salami az utóbbi két szezonban rengeteg góllal ugrasztotta talpra drukkereinket, 59 tétmeccsen 69 találatot szerzett. Főleg az ezüstéremmel záruló év volt kiugró számára, hiszen 45 góllal a mesterlövészek versenyében is élen zárt. Idén 17-szer zörgette meg az ellenfelek hálóját, ami a második helyre volt elég Balog Marcell mögött.

Eugene Salami nem volt egyszerű helyzetben, hiszen gyakorlatilag az NBI. és a Megye I. mellett esetleg külföld jöhetett volna szóba számára, az NBII-ben az NBIII-hoz hasonló szigorú megkötések vonatkoznak a nem magyar állampolgárokra, a vizsgáig vezető út pedig esetében hónapokba telhet még. Salami végül Hajnal Gábor közvetítésével került Kiskőrösre, hiszen a megye I-ben 2016-os érkezése óta megfelelt a "futball magyar" követelményeknek, melyek kevésbé szigorúak, mint a magasabb osztályokban. 

Klubunk természetesen ezúton is köszöni Eugene Salami klubért tett erőfeszítéseit és góljait, sok sikert kívánva neki következő állomáshelyén is!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók