A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Évzáróra készülünk Budaörsön

A Merkantil Bank Liga 20. fordulójában a KTE HUFBAU a Budaörsi SC vendégeként zárja le az évet vasárnap 13 órás kezdéssel.

Van miért törleszteni vendég részről, hiszen a nyitómeccsen a Budaörs 3-2-re nyerni tudott Kecskeméten egy igen érdekes meccsen. A fővárosiak azóta nem szerepelnek igazán jól a bajnokságban, csak a 15. helyen állnak, de utóbbi három mérkőzésül jól sikerült, pontot csentek a Vasastól és megverték a Siófokot is.

Szabó István is nyugodtabban készülhet csapatával, hiszen tovább csökkent a hiányzók száma, ami egyben lehetőséget ad a rotációra és a csapat forgatására is akár. A KTE HUFBAU legutóbb a Szentlőrincet verte meg idegenben 4-1-re, a cél most is az, hogy pontot vagy pontokat szerezzen az együttes Budaörsön.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: - Egy kicsit jobb előjelekkel készülhetünk, mint egy héttel ezelőtt, hiszen lesznek visszatérőink is. Minden meccs fontos minden csapatnak ebben a bajnokságban, az gyakorlatilag mindegy, hogy éppen melyik fordulóban vagyunk. Nem feledkezünk meg ettől függetlenül az első körről, amikor egy érdekes fordulatokat hozó meccsen, de megérdemelten nyert nálunk a Budaörs. Nyilván nem volt jó érzés azt látni, hogy 3-0-ra vezet az ellenfél, de remélem, hogy megfizettük a tanulópénzt. A Budaörs jó csapat, tele rutinos játékossal, új edzővel és új szemlélettel. Stabilabbak, legutóbb simán verték a Siófokot, de ez engem nem lepett meg, az sokkal inkább, ahol állnak jelenleg a tabellán. Ahogy minden ellenfelünknek, úgy nekik is megadjuk a tiszteletet, de szeretnénk ponttal, pontokkal távozni.

Jegy és beléptetés

A Budaörs hazai mérkőzéseire egységesen 1000 forint a belépő, a 14 éven aluliak díjmentesen látogathatják a meccseket. Meccsnapon a hazai, és a vendég pénztárak a mérkőzés előtt 1 órával nyitnak ki.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a stadionba érvényes jeggyel, védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni. A védettségi igazolványt telefonos applikáción keresztül is be lehet mutatni. 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére.

A létesítmény címe: 2040 Budaörs, Árok utca 1-3.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók