A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Felkészülés: A Pilist is legyőztük

A Kecskeméti TE szombaton a megye I-es Pilisi SK-t fogadta a Széktói műfüves pályáján. Játékosainkra már a harmadik edzőmeccs várt ezen a héten, így Szabó Tibor több játékosnak is pihenőt adott, illetve újra lehetőséget kaptak a fiatalok.

Fotó: Tóth Csaba/kesport.hu

Balog Marcell továbbra is hiányzott kisebb bokasérülés miatt, illetve Markó Ádám, Selyem Zsolt, Nánási Balázs, Nádudvari Alex és Kunsági Roland sem lépett pályára ezúttal. Ott volt azonban több fiatal is, így Kovács Péter, Török László, Hirman Kristóf, Vágó Gábor, Szabó Gergő és Szász Attila a KTE LA U19-ből.

Jól kezdtünk, az első félidő nagyobb részében meddő fölényt tudtunk kialakítani, Kitl már az elején betalált, de ezt sajnos lesről tette meg. A folytatásban maradt a kecskeméti dominancia, Farkas fejese kevéssel ment fölé. Szűk félóra elteltével aztán gólra is váltottuk ezt, egy szép ellentámadás során Szabó törhetett kapura, aki okosan lőtt végül a hosszú alsóba (1-0). A gól mintha minket zavart meg volna kicsit, a Pilis felbátorodott, sőt ziccerig is eljutott, de Mészáros, majd Bagó is menteni tudott. A végén Kovács fejesével növelhettük volna előnyünket, de a kapus fölé tudta ezt piszkálni még.

A második félidőben tovább forgatta csapatát Szabó Tibor, a játék képe kiegyenlítettebb lett. A vendégek egy távoli lövéssel a kapufát is megzörgették, Zsolnai emelése csak kicsivel szállt fölé, egy alkalommal a kapu torkából is fölé bombázták a labdát. Bár helyenként akadtak formás akcióink, a befejezések, az utolsó passzok rendre pontatlanok voltak, Kitl közeli lövését is blokkolni tudták. Gól végül már nem esett, így maradt az 1-0-os kecskeméti győzelem.

Kecskeméti TE – Pilisi SK 1-0 (1-0)

Edzőmeccs, Széktói műfű

KTE (1. félidő): Mészáros – Bagó, Vágó, Farkas, Szász – Terbe, Zámbó – Kovács P., Kitl, Szabó D. – Vladul.

KTE (2. félidő): Mészáros – Szabó G., Hirman, Urbán, Farkas – Zámbó, Török – Takács, Kitl, Zámbori – Vladul (Tóth)

Gól: Szabó D. (30.)

Szabó Tibor: A mérkőzés elérte a célját, örülünk annak, hogy ismét nem kaptunk gólt. Ma hiányzott már a kellő frissesség a jó döntésekhez, sok technikai hibát vétettünk, ezért nem tudtunk magabiztosabb sikert elérni.

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók