A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Felkészülés: Legyőztük a Dabas-Gyónt

Szerdán utolsó előtti felkészülési meccsét játszotta a Kecskeméti TE, ellenfelünk a megye I-es Dabas-Gyón volt. A mérkőzést végül Balog és Vladul találataival nyertük meg.

A meccs két kecskeméti lehetőséggel indult, előbb Balog fejelt fölé, majd nem sokkal később újra a kapu elé került, de ekkor nem tudta igazán jó lövéssel befejezni már az akciót a védők szorításában. Innentől sokáig csak mezőnyjátékot láthattunk, futball közhellyel élve a nagy meleg azért rányomta a bélyegét a meccsre. A félidő közepétől aztán újra aktívabbak lettünk, Markó bombája centikkel ment fölé, majd Selyem csúsztatott mellé, végül szűk 30 perc elteltével megszereztük a vezetést. Egy formás jobboldali akció végén Selyem volt önzetlen, az érkező Balognak már csak be kellett passzolnia a labdát (1-0). Szünetig még egy vendég átlövés okozott némi veszélyt, majd Zámbori dolgoztatta meg a kapust, végül Bagónak kellett a gólvonalon mentenie egy sarokrúgás után.

Szünetben több cserét is meglépett Szabó Tibor, ez rögtön jól is sült el, mert Vladul szinte első megmozdulásiból lépett ki egyedül, majd higgadt maradt a kapussal szemben is (2-0). Az 55. percben Mazcelka is könnyen növelhette volna az előnyt, de ziccere kimaradt, a kontrából ráadásul szépítettek is a vendégek (2-1). A második félidő ettől eltekintve azért kecskeméti fölényt hozott helyzetekben, Maczelka és Vladul is könnyen betalálhatott volna, rajtuk kívül Zámbori is derekasan próbálkozott, így csak rajtunk múlt, hogy végül nem lett nagyobb a különbség.

Kecskeméti TE – Dabas-Gyón 2-1 (1-0)

Edzőmeccs, Széktói Stadion

KTE: Ladányi (Mészáros 46.) - Bagó, Urbán, Zámbó, Farkas - Nádudvari – Selyem (Tóth 46.), Markó (Vladul 46.), Takács (Maczelka 46.), Zámbori – Balog (Szabó G. 76.).

Gól: Balog (29.), Vladul (48.) ill. Tóth A. (55.)

Szabó Tibor: Örülünk, hogy nyertünk, jár a gratuláció a srácoknak! Természetesen voltak hibáink helyzetkihasználásban és védekezésben, de azon dolgozunk, ebből a bajnokin már minél kevesebb legyen.

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók