A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Felkészülés: Siker Pesterzsébeten is

Pénteken az NBIII. keleti csoportjának második helyén álló ESMTK fogadta csapatunkat. A hét második felkészülési meccsét is sikerrel vettük, ezúttal 2-0-ra nyertünk idegenben.

Selyem Zsolt is betalált

Szabó Tibor ezúttal sem számíthatott támadóira, Balog Marcell bokasérülés után egyelőre csak kocog, Vladul Stefan a héten lázas beteg volt, így csak percek jutottak neki a hajrában. Ott volt viszont a pályán két új szerzeményünk, Kunsági Roland és Nánási Balázs is, illetve hosszú kihagyás után most térhetett vissza Terbe Botond.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, az ESMTK néhány távoli lövéssel, míg mi kontrákkal próbáltunk veszélyt okozni, ami helyenként sikerült is. Bő 20 perc elteltével két lehetősége adódott a hazaiaknak, egy fejes a kapufa külső élén csattant, illetve egy jobboldali akció végén az oldalháló rezdült meg. Több alkalommal is jól indultunk meg a labdaszerzések után, egy ilyen akciót végül siker is koronázott a félidő végén. Kunsági tette le a labdát, majd Bagó ívelt Tóth irányába, aki jól is hámozta ki magának a játékszert, ezt követően egyedül vezethette azt a kapusra, végül ki is lőtte a hosszút (0-1).

Szünetben nem cseréltünk, az ESMTK azonban nagy lendülettel kezdett, ami főleg pontrúgásokban nyilvánult meg, Kunságinak és a védelemnek bizony munkában kellett lennie ezeknél a szituációknál, de kapusunk több fontos védést is bemutatott, illetve igen jól helyezett fejest is kitolt. Ezt leszámítva mezőnyben egyenrangú partnerei voltunk a pesterzsébetieknek, akik a végére talán kissé ki is engedtek, ezt újra kihasználtuk. Jól szálltak be cseréink, hiszen előbb Terbe indítása után Vladul tartotta meg a labdát, majd visszapasszát Kitl tettet Selyem elé, aki kilőtte a jobb alsót (0-2).

A KTE szombaton is edzőmeccset játszik, ezúttal már a Széktói műfüvesen fogadjuk majd a megye I-es Pilist. Kezdés 11:00-kor!

Terbe Botond újra pályára léphetett

ESMTK – Kecskeméti TE 0-2 (0-1)

Edzőmeccs, Pesterzsébet

KTE: Kunsági – Bagó, Nánási, Urbán, Zámbori (Farkas 70.) – Markó (Terbe 70.), Nádudvari – Selyem, Szabó D. (Kitl 70.), Takács (Zámbó 70.) – Tóth (Vladul 80.)

Gól: Tóth (43.), Selyem (84.)

Szabó Tibor: Jó teljesítményt nyújtottunk, masszívak voltunk újfent, pontrúgásból voltak az ellenfélnek lehetőségei. Középpályán kell több és pontosabb támadás indítás ahhoz, hogy még hatékonyabb legyen a támadójátékunk. Összességében elégedett vagyok a látottakkal. Folyamatosan kell fejlődnünk itt a felkészülés alatt ahhoz, hogy lehetőleg az eredményességet megtartva a bajnokságban is jól szerepeljünk.

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók