A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Felkészülés: Vereség Cegléden

Az NBII-es Ceglédi VSE vendége volt vasárnap a Kecskeméti TE, mely így újabb erős ellenféllel találkozott a felkészülés során.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, az első percekben egy formás akció végén Rétyi kapott labdát a jobbösszekötő helyén, majd szépen cselezett befelé, ballal pedig kilőtte a hosszú felsőt (1-0). A gól után inkább mezőnyben zajlott kiegyenlített küzdelem, egy hazai szabadrúgást, illetve egy Markó próbálkozást jegyezhettünk, majd Mészárosnak kellett védenie közeli lövést. A félidő második felében Balog talált be, de les címén ezt érvénytelenítette a játékvezető, ezt követően Markó, Takács és Szabó Dávid is próbálkozott távolról, de a hazai kapus jól állta a sarat. Az utolsó percekben Nádudvari került nagy helyzetbe, de Mursits bravúrral védett, az ellentámadásból pedig gólt szereztek a ceglédiek, Asztalos robbant be egy balról érkező beadásra (2-0).

Fordulás után jól kezdtünk, Bagót buktatták a tizenhatoson belül, de Takács büntetőjét kivédte Mursits. Nem maradt el tőle bravúrban Mészáros sem, aki egy hazai lövést tolt ki, a másik kapunál Vladul kétszer is fejelhetett, de kaput nem talált. A hajrára mindkét csapat alaposan lecserélődött, kevesebb lehetőséget is láthattunk a kapuk előtt. A CVSE meddő fölényt tudott helyenként kiharcolni, néhány kisebb helyzetet is feljegyezhettünk még, de újabb gól már nem született.

Ceglédi VSE – Kecskeméti TE 2-0 (2-0)

Edzőmeccs, Cegléd

KTE: Mészáros – Bagó (Szabó G. 75.), Urbán (Vágó 65.), Zámbó, Zámbori (Hirman 65.) – Szabó D. (Maczelka 46.), - Selyem (Farkas 46.), Nádudvari (Kovács P. 75.), Markó (Török 75.), Takács (Tóth 65.) – Balog (Vladul 46.)

Gól: Rétyi (5.), Asztalos (45.)

Szabó Tibor: Újabb jó mérkőzést játszottunk egy jó ellenféllel. Az eredménnyel nem lehetünk elégedettek, de a mutatott játékkal többnyire azok voltunk. Természetesen voltak hibák, az átmeneteknél nem voltunk kellően hatékonyak, előre bátrabban kell játszani, ehhez többet is kell futni.

A KTE legközelebb szerdán játszik edzőmeccset, 18:00-kor a megye I-es Dabas-Gyónt fogadjuk a Széktóiban. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók