A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Felkészülési meccsen vertük a Szolnokot

Pénteken felkészülési mérkőzést játszott a KTE HUFBAU, az ellenfél a szintén NBII-es Szolnoki MÁV FC volt. Mindkét együttes felforgatott összeállításban lépett pályára, ennek kecskeméti siker lett a vége ezúttal.

Szabó István ezúttal azoknak a játékosoknak szavazott kezdőként bizalmat, akik az utóbbi időszakban kevesebb percet kaptak, mellettük a fiatalok is rutint gyűjthettek. Az első félidő kevés eseményt hozott a kapuk előtt, inkább mezőnyben zajlott a játék, egyedül Hadaró előtt adódott egy nagyobb helyzet a félidő közepén, de közeli lövését hárította a kapus. Szünetben mindkét tréner elkezdett cserélgetni természetesen, de alig kellett két percet várni, máris kecskeméti gól született. Szökrönyös kapott labdát a tizenhatos bal oldalánál, elkezdett befelé cselezni, majd jobbal a bal felsőbe tekert (1-0). Nem kellett sokat várni a második gólra sem, Győri Benjámin szerzett labdát a vendég belső védőtől, majd kapura tört és ballal kilőtte a kapu jobb oldalát (2-0). Az edzőmeccs innentől megint inkább mezőnyben csordogált, majd a hajrában a friss játékosok ismét új lendületet adtak a játéknak. A 78. percben Szalai fejelt a kapuba egy szöglet után (3-0), majd a 82. percben Grünvald beadását belsőzte a bal alsóba Tóth Barna (4-0). A végeredményt Vágó állította be, aki Tóth kapusról kijövő lövését vágta be néhány méterről (5-0).

KTE HUFBAU – Szolnoki MÁV FC 5-0 (0-0)

Felkészülési mérkőzés, Széktói Stadion

KTE: Kersák – Tóth D., Győri Á., Gál, Szabó A., Hadaró – Szökrönyös, Szabó L., Nagy K. – Paudits, Győri B.

Csere: Buna, Rjasko, Szalai, Grünvald, Szuhodovszki, Katona, Tóth B., Lukács.

Gól: Szökrönyös, Győri B., Szalai, Tóth B., Vágó

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Örülünk, hogy a szünetben sikerült egy NBII-es ellenféllel találkoznunk. Az eredmény természetesen másodlagosnak számított, a lényeg az volt, hogy azok a játékosok is megfelelő terhelés kapjanak, akiknek eddig kevesebb perc jutott. Elégedett voltam velük és az egész csapattal is, maximálisan betartották a taktikai utasításokat, kifutották magukat, ez volt a legfontosabb, örülünk persze az öt gólnak is azért. A játékosok megkapták a személyre szabott terhelést, szerencsére nem is sérült meg senki, így a szombati edzést követően két nap pihenő jut majd mindenkinek. Keddtől már készülünk a következő bajnoki mérkőzésre, illetve mérkőzésekre, hiszen a szünet után megint egy hét alatt három bajnoki vár ránk, ami a rotáció szempontjából nagyon nem mindegy.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók