A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Fontos hazai találkozó jön a Mezőkövesd ellen

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában a Mezőkövesd lesz péntek este 20:00-kor az ellenfelünk a Széktói Stadionban. Sűrű időszak felvezetése lesz ez csapatunk számára, így nagyon fontos lenne jó eredménnyel folytatni a bajnokságot.

A Mezőkövesd igazi mumusnak számít nekünk a közelmúltban, hiszen az utolsó két bajnokit a matyóföldiek nyerték meg ebben a párosításban. Kuttor Attila együttese ráadásul igen kellemetlen ünneprontó, hiszen az előző idényben két veretlenségi szériánkat is megszakították a borsodiak, köztük a 13 hónapos hazai sorozatot is. A 2023/2024-es idényt ezzel együtt nem kezdte jól a Kövesd, egyelőre csupán egy pontot gyűjtött be a gárda, amivel sereghajtó, a válogatott szünet viszont mindig jó alkalmat ad a sorok rendezésére. Utolsó tétmeccsét elveszítette a gárda, a kupában Ajkán kaptak ki 1-0-ra.

Szabó István és csapata a soroksári kupasikerrel hangoltak a bajnokira, melyen viszont így is nehéz ellenfélre számíthatnak játékosaink. Stefan Drazic és Molnár Gábor továbbra is képes a váratlan húzásokra, amire feltétlen figyelni kell. Nem néz egyszerű időszak elébe ráadásul csapatunk, hiszen bő egy héten belül három bajnoki vár ránk. Hiányzói a már sajnos megszokott neveken kívül nincsenek Szabó Istvánnak, aki személyesen is megnézte ellenfelünket.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Csupán néhány forduló ment le eddig a bajnokságból. Tisztában vagyok természetesen a tabellával, de nagy hiba lenne részünkről, ha csak az eddigi eredményei és helyezése alapján állnánk hozzá a Mezőkövesdhez. Nemhogy nem foglalkozunk tehát a tabellával, hanem a Soroksár elleni mérkőzés másnapján már személyesen mentem el Ajkára megnézni ellenfelünket a kupában. Őszintén mondhatom, mi nem foglalkozunk olyan statisztikákkal, hogy mit történt az utóbbi két meccsen, akár ősszel, akár tavasszal, mi 33 fordulóban és az ezen elérhető pontszámban gondolkodunk. Most is tiszteljük ellenfelünket, komolyan készülünk rá, hazai pályán szeretnénk is megszerezni a három pontot, ehhez persze nekik is lesz egy-két szavuk. Nagyon jó keretük, stábjuk és edzőjük van, tulajdonképpen a tavalyi csapatukra építhetnek idén is. Azzal is tisztában vagyok, hogy az első három-négy körben szerencséje sem volt a Mezőkövesdnek, mert rengetegen hiányoztak sérülés miatt, mondhatom itt Molnár Gábort és Ugrai Rolandot például. Elmondható a nevek alapján, hogy minden csapatrészben vannak válogatott labdarúgóik. Megvannak az embereik a gyors átmenetekhez, Drazic folyamatosan termeli a gólokat, Molnár rendkívüli képességekkel van megáldva, így elsősorban türelmesnek kell lennünk majd. Erre kérem előzetesen a szurkolókat is, mert nem lesz könnyű találkozó ez sem.

Szurkolói információk

Elővételben online, a jegymester.hu oldalon folyamatosan lehet jegyet vásárolni. A mérkőzés napján – amennyiben maradnak belépők még – 18:30-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében akkor is, ha már rendelkeznek belépővel.

Jegyeket a helyszínen bármelyik pénztárban bármelyik lelátóra lehet vásárolni (például a 2-es pénztárban is meg lehet venni a városi oldalra szóló belépőt), de a jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A hazai szektorokat az 1-es, 2-es („A” lelátó) és 4-es kapu jelöli, utóbbi a városi oldal, a „B” lelátó. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt. Az online vásárolt jegyeket telefonon keresztül is be lehet mutatni. 

Bérlet

A jegyek mellett a bérleteket is folyamatosan áruljuk online, a meccsnapon személyesen is lesz lehetőség kártyát váltani, illetve kártyára cserélni az online megváltott bérletet. A bérletértékesítés és csere a 2-es pénztárban (uszoda parkoló) zajlik majd szombaton, ugyancsak 18:30-tól. A plasztikkártya nem kötelező, természetesen telefonról is be lehet mutatni. Bérletet idén is érdemes váltani, hiszen az egész évre garantált hely mellett nagyjából a belépők árának a harmadát lehet megspórolni vele.

Jegy- és bérletárak:

"A" lelátó:

Normál jegy: 2.500 forint

Kedvezményes jegy (18 év alatt, 65 év felett): 2.000 forint

Normál bérlet: 30.000 forint

Kedvezményes bérlet (18 év alatt, 65 év felett): 24.000 forint

"B" lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

Normál bérlet: 24.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 18.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Mindkét lelátóra ingyenes, regisztrációs jeggyel.

Mozgássérült belépő (1-es kapu): 1.500 forint

Fizetési eszközök, tiltott tárgyak

A Széktói Stadionban alapvetően készpénzzel lehet fizetni, de a 2-es és 4-es pénztárakban a belépőket bankkártyával is meg lehet már venni. A 2-es pénztárban ez igaz a bérletekre is. A városi oldalon teljes egészében működik már a kártyás fizetési lehetőség. 

A mérkőzés folyamán ajándéktárgyak vásárlására is van lehetőség, azonban csak készpénzes formában.

A beléptetés során a kedvezményes jegyeket ellenőrizhetik kollégáink, így mindenképpen legyen egy születési időt igazoló okmány (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány) szurkolóinknál. Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is. Aki teheti, érkezzen ezúttal is a tömegközlekedés segítségével. A mérkőzésekre esernyőt továbbra sem lehet behozni, így csapadékos időjárási körülmények esetén esőkabátot hozzanak magukkal drukkereink. A rendőrség utasítására emellett szúró és vágó eszközöket, zászlórudat tilos behozni a létesítménybe.

Vendég szurkolók

A vendégszektorra a „B” lelátó kedvezményei és előírásai érvényesek. A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók üzemelnek. Fizetni csak készpénzzel lehet. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók