A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Fontos szurkolói információk az FTC elleni meccshez

Szombaton 19:30-kor telt ház előtt fogadjuk az FTC-t a Széktói Stadionban, ennek kapcsán összeszedtük ismételten a legfontosabb tudnivalókat drukkereinknek. Érdemes korán, gyalogosan vagy tömegközlekedéssel érkezni.

Belépési információk, stadionon belüli eligazodás és szabályok

A belépésénél feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A hazai szektorokat az 1-es, 2-es („A” lelátó) és 4-es kapu jelöli, utóbbi a városi oldal, a „B” lelátó. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt, illetve kollégáink mobil leolvasók segítségével is gyorsítják majd a folyamatot.

A mérkőzés napján 18:00-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében, ugyanis a mérkőzés napján nagy tömeg várható. 

A Széktói Stadion pénztáraiban, illetve a stadion teljes területén csak készpénzzel lehet fizetni. A mérkőzés folyamán ajándéktárgyakat is lehet vásárolni a büfék mellett felállított pultoknál, szintén készpénzes formában.

Klubkártya továbbra sem kell a jegyvásárláshoz, viszont a beléptetés során a kedvezményes jegyeket és bérleteket ellenőrizhetik kollégáink, ebben az esetben mindenképpen szükséges bemutatni egy születési időt igazoló okmányt (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány). Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is.

Esernyőt a stadionokba, így a Széktói Stadionba továbbra sem lehet behozni, aki biztosra menne, esőkabátot rakjon el. 

Szurkoljunk lelkesen, de továbbra is sportszerűen a szabályok betartása mellett!

Parkolás a hazai szurkolóknak, lehetőség szerint használjuk a tömegközlekedést

Aki csak teheti érkezzen gyalog vagy tömegközlekedési eszközzel a találkozóra, parkolóhelyek ugyanis korlátozott számban állnak rendelkezésre, ráadásul a környéken további rendezvények is zajlanak majd párhuzamosan. A hazai szurkolók parkolása az Olimpia utca egészén, a Messzi István Sportcsarnokig terjedő szakaszon, valamint a stadion környezetében lévő bevásárlóközpontok közforgalom számára megnyitott parkolóegységeiben lesz lehetséges (lilával jelölve). 

Időszakos forgalomkorlátozás és lezárások

A Sport utca, valamint a Csabay Géza körút az Izsáki úttól az Aqau Hotel parkolójáig terjedő szakaszon várhatóan 17:30-tól a mérkőzés kezdetéig lezárásra kerül, majd a körút forgalmának korlátozása a mérkőzés ideje alatt feloldásra kerül. A mérkőzés végén (várhatóan 21:30) a szurkolótáborok elvonulásának biztosítása érdekében a fent jelzett útszakasz ismételten lezárásra kerül (pirossal jelölve) 

A mérkőzés kezdetét megelőzően, valamint a mérkőzés végeztével a hazai és a vendégszurkolók elkülönítése végett a 2-es hazai pénztár és a 3-as vendég pénztár között kordon kerül kihelyezésre, egészen a Kecskeméti Fürdőig (feketével jelölve) 

A mérkőzés befejezését követően azon hazai szurkolók, akik a Széchenyiváros felőli oldalon parkolnak le járműveikkel, vagy gyalogosan érkeznek a mérkőzésre, a sportesemény végén a gépjárműveiket csak a vendégszurkolók elvonulását követően tudják megközelíteni, továbbá gyalogosan a jelzett városrész irányába elhagyni a helyszínt.

A rendőrségi gépjárművek a Bóbis Gyula téren lévő parkoló teljes területét (kékkel jelölve), illetve az Olimpia utcán a KTE utánpótlás csapatának épülete előtt található parkoló egységből 6 férőhelyet fogják igénybe venni, ezért a jelzett parkoló részek műveleti területnek lesznek minősítve.

Vendég szurkolók

A vendégszektor a Széchenyiváros irányából közelíthető meg a Csabay Géza körúton. A Ferencváros szurkolók a Domb Beach, a Szabadidőközpont és az Aqua Hotel parkolóit is használhatják, emellett a Tatát sor útpadkáin lesz lehetőség parkolniuk. A vendégszektor melletti parkoló műveleti területnek számít. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók üzemelnek.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók