A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Formába lendülő Honvédhoz utazunk

Szombaton 17:45-kor a Budapest Honvéd ellenfele lesz a Kecskeméti TE az OTP Bank Liga 8. fordulójában. A Honvéd nem kezdte jól a szezont, de erőteljesen javuló formát mutatnak, így nehéz mérkőzésre van kilátás.

A kispestiek első két meccsüket rúgott gól nélkül vesztették el a bajnokságban a ZTE és a Fehérvár ellen, majd a Paks elleni döntetlen után a Vasas ellen nyertek először. Az FTC-től ugyan ezután kikaptak, de az Újpest elleni iksz után legutóbb Kisvárdán gyűjtötték be 1-0-os sikerükkel a pontokat a hazaiak, ami mindenképpen figyelemre méltó.

Szabó István csapata hetek óta jó formában van, a Fehérvár elleni vereséget leszámítva remekelnek a játékosok, 12 megszerzett ponttal a 3. helyről várhatják a fordulót. A múlt is kecskeméti sikert mellett szólna alapvetően, hiszen az eddig látszott 14 meccsből csak egyet veszített el kilenc siker mellett csapatunk.

– Abban a helyzetben vagyok Bence fiam révén, hogy nyolc évig figyelhettem testközelből rajta keresztül is a Honvédot, így elég jól ismerem a klubot. Én úgy látom, hogy megindult kifelé a gödörből a Honvéd elég erőteljesen. Mertek több dologban is változtatni, Batik Bencével például szerződést bontottak a szezon előtt, de a csapaton belül további változások is zajlanak. Tehetséges fiatalokat mernek betenni, akik mindannyian korosztályos válogatottak, mellettük pedig komoly meghatározó játékosokat igazoltak, Nenad Lukics személyében egy igazi gólvágójuk is van. Nagyon nehéz találkozóra számítok, viszont képesnek tartom a csapatomat arra, hogy pontot, pontokat hozzunk el Kispestről. Erre viszont csak akkor van esély, ha továbbra is alázatosan futballozunk, egymásért is küzdünk. Amennyiben ezt ki tudjuk vinni a pályára, illetve meglesznek a jó egyéni teljesítmények is, akkor szépen zárhatjuk ezt a fordulót – mondta a találkozó kapcsán Szabó István.

Szurkolói információk

A Bozsik Arénába három fajta módon lehet jegyet váltani: legegyszerűbben online elővételben a jegymester.hu oldalon, személyesen elővételben, vagy a mérkőzés napján a pénztárakban. A felnőtt jegy online 1890, személyes elővételben 1990, míg a mérkőzés napján a helyszínen 2150 forintba kerülnek a vendég belépők. 6 éves kor alatt a mérkőzések látogatása ingyenes, szektortól függetlenül, de regisztrációs jegy váltása szükséges. 

Diák, nyugdíjas: online 1.500.- Ft, elővételben 1.600.- Ft, helyszínen 1.700.- Ft.

Mozgáskorlátozott: online 1.500.- Ft, elővételben 1.600.- Ft, helyszínen 1.700.- Ft.

A Bozsik Aréna jegypénztárai pénteken 15-20 óráig tartanak nyitva, míg a mérkőzés napján három órával a kezdés előtt nyitnak.

A Bozsik Arénában a D szektor van kijelölve a vendég drukkerek számára, mely az Iparos utcáról közelíthető meg autóval is az alábbi tértképet segítségül véve. Parkolni itt, illetve a környező utcákban lehetséges.

A Bozsik Aréna címe: 1194 Budapest, Puskás Ferenc u. 1-3. 

Fontos információ, hogy a pénztárakban készpénzzel, míg az arénán belül bankkártyával tudnak fizetni szurkolóink a büfében, ahol repohárban adják ki az italokat. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók