A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Fűzfa szerint három dolog kell a hibátlan szezonhoz

A Kecskeméti LC védője szerint három dolgon múlhat az, hogy sikerül-e megőrizni hibátlan mérlegüket, ez a koncentráció, a fegyelem, no meg némi szerencse. A Jánoshalma elleni rangadó után Kiskőrösre is nyerni megy a csapat, az ellenfelet most is maximálisan tiszteletben tartva.

Az időjárás is megnehezítette a dolgotokat a rangadón, melyet végül 2-1-re nyertetek meg a Jánoshalma ellen. Milyennek érezted a meccset belülről?

Igen, sajnos az időjárás nem könnyítette meg a dolgunkat a mérkőzés alatt, ez látszott is néhol a játékunkon. Az első félidőben is adódott néhány lehetőségünk, ha azokat kihasználjuk, már a szünetre is előnnyel mehettünk volna. Szerencsére ezeket a második játékrész elején belőttük, majd egy szerencsés támadásból a Jánoshalma szépített. Ettől valamivel izgalmasabb lett a végjáték, de ez csak rajtunk múlt. Le kellett volna zárni a mérkőzést a helyzetek kihasználásával.

Ezzel a sikerrel hatalmasat lépett a csapat a bajnoki cím felé. Számolgattok már, vagy ez egyelőre nem téma?

Mi azzal foglalkozunk, hogy minden héten felkészüljünk az aktuális ellenfélre, és minden mérkőzést megnyerjünk. Ezzel is az a célunk, hogy minél jobban felkészítsük magunkat a későbbi osztályozóra.

A Kiskőröst idegenben már megvertük a kupában, illetve a bajnokságban hazai pályán is magabiztos sikert arattunk. Mit vársz a vasárnapi meccstől?

A Kiskőröst is, mint minden ellenfelünket maximálisan tiszteljük, ebben a szellemben lépünk pályára ellenük. Szeretnénk dominálni a meccsen, és mindent kiadni magunkból.

15 mérkőzés óta hibátlan a csapat a bajnokságban, ez egy nagyon szép sorozat. Nem titkolt cél, hogy szeretnétek pontveszteség nélkül zárni. Mi kell ahhoz, hogy ez a bravúr összejöjjön?

Igen, ez egy gyönyörű eredmény lenne a csapattól. Vélemény szerint elsősorban a koncentráció, fegyelem, és némi szerencse is kell, hogy megőrizzük a 100 százalékos mérlegünket. A csapatban megvan a kvalitás, rajtunk múlik ki tudjuk-e hozni magunkból.

Kiskőrösi LC - Kecskeméti LC

Megye I. 20. forduló, Kiskőrös

2018.04.08. (vasárnap), 16:30

Szerző: Nyitray András

Média partnerek
Támogatók