A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Gál Szabolcs: A bennmaradás a cél

Védőnk egyetlen párharcot sem veszített el a PMFC elleni győztes meccsen, és a Nemzeti Sportnál a forduló válogatottjába gyakorlatilag a teljes kecskeméti védelemben egyetemben bekerült.

-Nagyon küzdelmes meccs volt a Pécs elleni, sokat kellett dolgoznotok a sikerért. Hogyan értékelnél?

-Valóban nagyon melós mérkőzés volt, de belülről úgy éreztem, hogy hatalmas elánnal és küzdeni akarással játszik mindenki. Őszintén szólva el sem tudtam képzelni, hogy ne győztesként hagyjuk el a pályát ilyen mentalitás mellett.

-Zsinórban a negyedik hazai meccsen maradt érintetlen a kecskeméti kapu, mi kellett ehhez?

-Nincs feltétlen titok, csapatként kell nézni ezt a teljesítményt is, mindenki hozzátett ehhez az eredményhez. A csapat pedig nagyon össze van rakva, Szabó István és a stáb rendre nagyon jól felkészít minket a következő ellenfélre.

-Mindenképpen jár az elismerés egyénileg is, hiszen nem vesztettél párharcot a meccsen. A stabilitást is mutatja viszont, hogy a Nemzeti Sportnál Belényesi Csaba és Szalai Gábor is bekerült veled a forduló válogatottjába. 

-Köszönöm a gratulációt, azt a többiek is mondták most a meccs után, hogy ez a teljesítmény rendben volt. Az összhang abszolút megvan, hiszen hatan vagyunk belsővédők, gyakorlatilag akárki kerül be az adott mérkőzésen, jó teljesítményt tud nyújtani.

-Mit vársz a győri meccstől?

-Nem lesz könnyű dolgunk, de több meccsen is bizonyítottuk már, hogy nem vagyunk egy félős társaság. Győrbe se felemelt kézzel megyünk. Egy fizikálisan kemény csata várható, kemény meccs lesz, melyen nüanszok dönthetnek. Bízom benne, hogy most is sikeresek leszünk.

-Az eddigi szereplést hogyan élitek meg?

-Nem titok, a célunk továbbra is a biztos bennmaradás, de természetesen evés közben jön meg az étvágy. Keményen dolgozunk továbbra is, és bízunk benne, hogy szép eredményt tudunk elérni együtt. A szurkolóknak viszont ezúton is szeretném megköszönni, hogy otthon és idegenben is buzdítanak minket, ez is nagyon kell a sikerhez.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók