A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Gál Szabolcs eddigi legfontosabb gólját rúgta

Szekszárdon a 94. percben tudta begyűjteni a három pontot csapatunk. A mérkőzés hőse középhátvédünk, Gál Szabolcs lett, aki egyértelműen eddigi legemlékezetesebb gólját szerezte. Reményei szerint szerdán a Monor ellen is folytatni tudjuk jó sorozatunkat.

Rúgtál már ilyen sokat érő gólt pályafutásod során?

Posztomból adódóan sem vagyok az nagy gólvágó típus, de ha ettől eltekintek, akkor is azt tudom mondani, hogy most mindenképpen ez van a toppon.

Hogyan fogadtak a többiek?

Nagyon sokan jöttek oda, eddig is sokan biztattak. Különösen jól esett a szurkolók támogatása, illetve a meccs utáni közös ünneplés. Külön szeretném megköszönni nekik, hogy ennyien eljöttek szurkolni nekünk, már ezért is nagy boldogság mindannyiunknak, hogy győzelemmel tudtuk ezt viszonozni.

Nagyon nehéz meccs volt a szekszárdi, hogyan élted meg belülről?

A folyamatos sorozatterhelés is benne van szerintem abban, hogy most nehezebb meccsünk volt. Ebben az osztályban egyébként sem voltunk nagyon hozzászokva a szerda-vasárnap meccsritmushoz korábbiakban. Ezzel is meg kell birkózni ugyanakkor, hiszen profi sportolók vagyunk. Most így jött ki, aminek persze én személy szerint nagyon örülök, hiszen nem mindennapi érzés a 94. percben győztes gólt lőni. Az a lényeg, hogy ilyen terhelés mellett is nyertünk idegenben.

A Monor is egy szívós, jó formában lévő csapat, hogyan készültök ellenük?

Taktikailag már felkészített minket a mester, ki is elemeztük őket, egyértelműen jó csapatról van szó. Brusztolós mérkőzésre van kilátás véleményem szerint, könnyen lehet, hogy most is egy gól dönthet. Itthon eddig nagyon jól megy nekünk, valamiért mindig nagyon kijött a lépés, a közönség is belehajszol minket a sikerbe. Remélem, ezt most is így lesz.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók