A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Gál Szabolcs komoly célokért akar harcolni

Gál Szabolcs személyében a védelembe érkezett erősítés, új játékosunk a nyár második érkezője. A SZEOL és az Érd színeiben már többször is bajnoki címért harcolt játékosunk a közelmúltban, akinek célja Kecskeméten is ez lesz.

Tavaly nyáron már közel jártál ahhoz, hogy hozzánk igazolj, ez végül most valósult meg. Miért döntöttél úgy, hogy Érdről Kecskemétre teszed át székhelyed?

Tavaly nyáron családi okok miatt döntöttem végül úgy, hogy máshol folytatom, de kicsit már akkor is sajnáltam ezt, hiszen korábban is szóba kerültem a KTE-nél. Télen nagy tervekkel igazoltam Érdre, ahol végül a bajnokság lezárásával bajnokok is lettünk, de a klub nem vállalta a magasabb osztályt, így a váltás mellett döntöttem. A KTE-vel kapcsolatban egyébként folyamatosan képben voltam, hiszen Tóth Ákost jól ismerem, illetve korábbi csapattársak is vannak az öltözőben.

Mivel volt számodra a döntő szempont? 

Mindenképpen olyan csapatba akartam folytatni, ahol komoly célok vannak, ezt fel is vázolta nekem Ákos: meg kell nyerni a bajnokságot! Naprakész voltam a klubbal kapcsolatban, bár Kéri Tomi nem itt folytatja, de vele folyamatosan beszélgettünk, már ezekbe az online edzésekbe is bekapcsolódtam itt a nyár folyamán.

Mindhárom csoportban futballoztál már, kettőben a bajnoki címért is küzdhettél, milyenek az eddigi tapasztalataid?

Szerintem a közép csoport a legerősebb, általában három-négy csapat mindig a bajnoki címet célozza meg, ez szerintem most sem lesz másként. Nyugaton és keleten maximum egy-két klub akar bajnok lenni, most persze én is kíváncsi vagyok, milyen bajnokság elé nézünk, hiszen bővíteni fogják a mezőnyt.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók