A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Gólerős és ismerős támadót igazoltunk

Újabb játékossal bővült a Kecskeméti TE kerete, Barna Béla személyében egy fiatal, rendkívül gólerős támadó csatlakozik hozzánk Hajdúböszörményből.  

Barna Béla és dr. Filus Andor ügyvezető-helyettes

A 19 esztendős játékos Hajdúböszörményben kezdett el futballozni, ahol minden korosztályos csapatában a legjobb góllövők közé tartozott. Tehetségére a DVSC-nél is felfigyeltek, így 2014-ben a debreceni akadémia növendéke lett. A 2016/2017-es szezonban visszatért az akkor NBIII-as böszörményiekhez, ahol 5 mérkőzésen pályára is léphetett a felnőtt csapatban. Az igazi áttörés már a megyei bajnokságban jött el számára, két szezon alatt 52 gólt rúgott, előbb bajnoki címhez, majd ezüsthöz segítve csapatát a negyedosztályban. Barna Béla nem volt ismeretlen számunkra, hiszen tavaly a HTE elleni osztályozók alkalmával is pályára lépett ellenünk. A kecskeméti összecsapáson (4-0) még csere volt, de a visszavágón már a kezdőben kapott helyet, amit góllal hálált meg a 3-1-re megnyert találkozón.

Az ifjú támadóban még élénken él az osztályozó párharc emléke is, szeretne azonban már lila-fehérben bizonyítani:

„Természetesen tisztán emlékszem az osztályozóra. Tavaly nagyon elrontottuk az első meccset Kecskeméten, nem úgy álltunk hozzá, ahogy igazán kellett volna. Hibáztunk, hiszen a meccs napján utaztunk, így semmi pihenőnk nem volt előtte. A visszavágó annál jobban sikerült, 2-0-ra vezettünk, de aztán kaptunk egy gólt a félidő végén, ami eldöntötte a párharcot. Sajnos felkérés után sem tudtunk feljutni, így maradtunk a megye I-ben a Hajdúböszörménnyel. Nagyon örülök azonban annak, hogy most itt lehetek! Igazán nagy élmény volt az is, hogy alig néhány nap után egy NBI-es csapat ellen léphettem pályára. Az edzések nagyon tetszenek, a csapattársaim szimpatikusak, a stábbal együtt mindenki nagyon segítőkész” – mondta Barna Béla.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók