A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Gólzáporos meccsen nyertünk Ptujban

A KTE HUFBAU a szlovéniai edzőtábor első edzőmeccsén Ptujban lépett pályára, ahol az NK Drava volt az ellenfelünk.

Lukács Dániel kétszer talált be

Meglehetősen gyorsan előnybe kerültünk, hiszen a 11. percben Lukács indult meg a felezőtől, majd balról befelé húzott, hogy aztán jobbal kilője a jobb alsót (0-1). Alig két perc után újra betalált, ekkor labdát szereztünk az ellenfél tizenhatosánál, és végül Bodor lekészítését váltotta gólra (0-2). A folytatásban sem változott a játék képe, és a 26. percben ismét kecskeméti gól született, ekkor Rjasko bólintott a kapuba egy bedobás után (0-3). Megint csak két percet kellett várni a negyedikre, Lukács ezúttal előkészítőként jeleskedett, Nagyot hozta kihagyhatatlan ziccerbe (0-4). A 30. percben a hazaiak egy kitűnő átlövéssel szépítettek (1-4), majd a 34. percben Belényesi sérült meg, felszakadt a szemöldöke, amit össze is kellett varrni. Bár a lehetőségeink továbbra is megvoltak, gólt mégis újra a Ptuj szerzett a szünet előtt, mellyel 2-4-re módosult az állás.

Szünetben szinte teljes sorcsere jött, a játék sokáig csendben, de folyamatos lila-fehér fölény mellett csordogált. Gól azonban így is a hazaiak lőttek megint, egy védelmi megingásunkat használták ki (3-4). Így is nyugodtan játszottunk, és a 70. percben megint be is találtunk, egy szöglet után Tóth Dániel volt szemfüles (3-5). A végeredmény a 90. percben alakult ki, amikor egy okos kontra végén Madarász passzából talált be Puskás (3-6).

Folytatás szombaton a Beltici otthonában, egyelőre még kérdéses kezdési időpontban.

NK Drava Ptuj (szlovén II. osztály) – KTE HUFBAU 3-6 (2-4)

Edzőmeccs, Ptuj

KTE: Varga - Buna, Szabó, Rjasko, Belényesi, Hadaró, Bodor, Nagy, Vágó, Lukács, Tóth. B.

Csere: Kersák, Cseh, Marsa, Madarász, Grünvald, Hatvani, Puskás, Tóth D., Katona, Szalai, Gál.

Gólszerzőink: Lukács 2, Rjasko, Nagy, Tóth D., Puskás.

Szabó István: Négy edzés után kaptak pihenőt a srácok szerda délelőtt, utána mentünk a mérkőzésre. Szép környezetben, jó minőségű pályán játszottunk, sajnos a hazai csapat kérésére végül nem 2x60 percet, aminek nem örültem. A fiúk nagyon jól álltak bele a mérkőzésbe, szép akciókat vezettünk, szép gólokat lőttünk. Hiányérzetem van a védekezés miatt, mert nálam ez az alap, ott elkövettünk hibákat, amiket feltétlen javítanunk kell. A pozitívumokat szeretném azonban kiemelni, hiszen egy hozzánk hasonlóan másodosztályú együttessel játszottunk, sokszor megbontottuk őket széleken és középen is, kombinatívan futballoztunk. Csak gratulálni tudok tényleg a fiúknak, mert keményen dolgoztak eddig végig a rekkenő hőségben, mely a mérkőzésre is jellemző volt. Bízom benne, hogy ahogy frissülünk - mi is és az időjárás is - úgy a kellő koncentráció is meglesz. Belényesi Csabi szemöldöke felszakadt sajnos, össze kellett varrni, de pár napon belül remélhetőleg újra csatlakozni tud. Csütörtökön folytatjuk a munkát, pénteken megint két edzés lesz, szombaton pedig egy meccs. Itt kint is nagy a meleg, de tudunk megfelelően pihenni és regenerálódni. Jó úton járunk, várunk még a középpályára játékosokat, velük még erősebbek lehetünk majd.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók