A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Gombos Zsolt és Kindl István várakozásai

A KTE HUFBAU szerdán 19:00-kor a Paks II-t fogadja a Széktói Stadionban. A mérkőzés előtt mindkét vezetőedzőt megkérdeztük, mit várnak a találkozótól.

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Mindig érdekes és izgalmas egy NBI-es tartalék ellen játszani, pont azért, mert kiszámíthatatlan, hogy miként állnak fel, kik lesznek a visszajátszók. Ahogy néztem, legalább négy-öt NBI-ben is megforduló, rutinos játékos lépett már pályára náluk, akik akár az élvonalban is simán kezdők lehetnek. Erős ellenfélre számítok, nem véletlenül ikszeltek a Fradival. Felkészültünk, de még egy lapáttal kell rátenni a vasárnapi mérkőzés után. Nehézség az lehet, hogy sűrű a program, a keretünk nem olyan bő, illetve vannak sérülések is, de ezt is meg fogjuk oldani. Azt azért sajnálom, hogy végül az MLSZ úgy döntött, hogy az öt cseréről visszaállnak háromra, mert ez szerintem most még NBII-ben is okozhat gondokat, de ezt is meg kell oldanunk.

Kindl István (Paksi FC II.): Úgy érzem, hogy az eddigi legnehezebb erőpróba vár ránk. A Kecskemétnek jó csapat hírét keltették, minőségi játékosokkal és jó edzővel. A fiataljainknak ez lesz a legkomolyabb megmérettetés. Nincsenek konkrét céljaink, az a lényeg, hogy a fiatalok minél többet játszhassanak a felnőttek között. Az NBIII. egy jó lépcsőfok a tanulási folyamatban számukra, az a fontos igazából számunkra, hogy fejlődjenek.

Szerző: Nyitray András (fotók: kesport.hu, Paksi FC facebook))

Média partnerek
Támogatók