A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Gombos Zsolt minden játékosával elégedett

A bajnokság 21. fordulójában a Honvédot is legyőzte 2-0-ra idegenben a KTE HUFBAU, így jó hangulatban, nem mellesleg éllovasként vonulhat téli pihenőre csapatunk. A lefújás után Gombos Zsolt röviden értékelte az őszi szezont is, de természetesen hosszabb interjúval is jelentkezünk majd a jövő hét folyamán.

„Egy pici hiányérzetem azért most is van, de hat mérkőzést nyertünk itt az év végén zsinórban. Ez mindenképpen egy kiváló teljesítmény! Az elején volt egy hullámvölgyünk, ott a Fraditól és a Váctól is kikaptunk, utána viszont jött egy hetes győzelmi szériánk. A Dabas-Gyón elleni vereség után becsúszott utána még két iksz, megvoltak ennek a hullámvölgynek is az okai, de végig azon dolgoztunk, hogy kijavítsuk. Úgy néz ki, hogy ez sikerült, elégedett vagyok minden játékosommal és a csapat teljesítményével is. A hiányérzetet csak azért mondtam, mert örültem volna még négy-öt pontnak, akkor nyugodtabbak lennénk. Mindig el szoktam viszont mondani, és ezt nem győzöm most is hangsúlyozni: 38 meccsből áll a bajnokság, ebből 17 még vár ránk, messze van tehát még a vége!” – mondta vezetőedzőnk.

A 21. fordulóban valóban megerősítettük vezető helyünket a tabellán, hiszen a Dabas, az Iváncsa, a Ferencváros és az ESMTK is pontokat veszített az élmezőny tagjai közül. Az őszi tabella szerdán válik véglegessé, miután az Iváncsa – Újpest II. korábbról elhalasztott bajnokit is lefújják. Amennyiben ott a hazaiak megszerzik a három pontot, akkor is minimum öt pont lesz az előnyünk a tavaszi folytatás előtt. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók