A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Gombos Zsolt mindenkitől komoly önértékelést vár

A KTE HUFBAU a tavasz első bajnoki meccsén 2-1-es vereséget szenvedett Monoron. A találkozó után a két vezetőedzőt kértük fel egy értékelésre.

Horváth Dávid (Monor):

„A mérkőzés elején még felkészülési ritmusban voltunk, akkor jobban játszott a KTE, megérdemelten szereztek vezetést. Utána viszont egyre jobban jöttünk fel, az eredmény mellett játékban is ki tudtuk egyenlíteni a mérkőzést. A második félidő teljes egészét nem uraltuk, nem tudom azt mondani, hogy domináltunk, viszont miután megszereztük a vezetést, utána nagyon jól sáfárkodtunk az előnyünkkel, nagy küzdelem árán végül értékes győzelmet arattunk.”

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU):

„Nagyon szomorú vagyok, de nem is leginkább az eredmény miatt, hanem a mutatott játék miatt. A mérkőzés előtt is nyilatkoztam, hogy az, hogy a felkészülési meccseken kit és hogyan vertünk meg, az egy dolog. Igazán a bajnokság számít, amikor élesben mennek a dolgok, akkor mutatja meg mindenki, hogy milyen versenyző típus. Ez csak egy mérkőzés volt ugyan, de ha ezt kellene alapul vennem, akkor az derült volna ki, hogy a csapat fele nem az. Nem akarom ezt így kijelenteni, de nem tudom mi az oka annak, hogy nem mertünk játszani, hogy dekoncentráltak voltunk, hogy folyamatosan rossz döntéseket hoztunk. Amit gyakoroltunk, abból semmi nem jött vissza, sem csapatként, sem egyénileg. Az első félidőben volt 30 jó percünk, akkor úgy gondoltam, hogyha meglőjük az első gólt, akkor jönni fog a második is. Az elsőt be is rúgtuk, utána viszont nem értem, hogy mi történt. Nekem is magamba kell néznem, ez az én vereségem is, nem akarom kivonni magam ebből. Meg kell néznem nekem is, hogy az edzésekkel van-e baj, rosszul állítottam-e össze a csapatot, illetve a taktikával volt-e a baj. Ugyanezt viszont a játékosoktól is elvárom, mindenki gondolkodjon el. Mindig vallottam, hogy egy meccs végén az a legfontosabb, hogy a zuhanyzóban nyugodt lelkiismerettel tudjon egy játékos a tükörbe nézni. Nem az eredmény miatt, de úgy gondolom, hogy ma sokan nem tudnak így tükörbe nézni. Nagyon szép számú szurkolótábor kísért el minket Monorra, kifejezetten sajnálom, hogy nem tudtunk örömet szerezni nekik. A csapat nevében is elnézést kérek! Remélem, a jövőben kárpótolni tudjuk őket!”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók